Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bir Asansör Kazası Daha!! Ordu'da öğrenciler Kıl Payı Kurtuldu

Yaşam 31.10.2023 - 12:48, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2388+ kez okundu.
 

Bir Asansör Kazası Daha!! Ordu'da öğrenciler Kıl Payı Kurtuldu

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Güzelhisar KYK Kız Öğrenci yurdunda yaşanan ve Zeren Ertaş'ın ölümüyle sonuçlanan asansör faciasının ardından, Ordu'nun Fatsa ilçesinde bulunan yurtta da öğrenciler bozulan asansörde kaldı.
Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Güzelhisar KYK Kız Öğrenci yurdunda yaşanan ve Zeren Ertaş'ın ölümüyle sonuçlanan asansör faciasının ardından, Ordu'nun Fatsa ilçesinde bulunan yurtta da öğrenciler bozulan asansörde kaldı.  Önceki gün Çorum’da öğrenciler asansörde kalırken, son olay Ordu’nun Fatsa ilçesindeki kız yurdunda yaşandı. “ELİM AYAĞIM TİTRİYOR” Fatsa KYK Kız ve Erkek Öğrenci yurdunun kız öğrencilerin bulunduğu bloktaki asansöre binen 4 öğrenci, zor anlar yaşadı. Görgü tanıklarına göre kız öğrencilerin 5. kattan bindikleri asansör bir kat aşağıda kendiliğinden durdu. Öğrenciler arkadaşlarının yardımıyla  asansörden çıkmayı başardıktan kısa süre sonra ise asansör zemine çakıldı. Öğrencilerden biri asansörde yaşananları cep telefonuyla kayıt aldı… Dört öğrenci daha kurtulduktan sonra tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, arkadaşları da yurt bahçesinde eylem yaparak “Susma, sustukça sıra sana gelecek” diye slogan atarak tepki gösterdi. “BU ASANSÖR DAHA ÖNCE İKİ DEFA DAHA DÜŞTÜ” Yurtta yaşana olayın ardından Fatsa Kaymakamı Ali Kula yurda giderek öğrencilerle görüştü. Öğrenciler, “Gerekli işlemlerin yapılması için bu kadar ses çıkarmak mı gerekiyordu? Bir arkadaşımız sinir krizi geçiriyor diğer arkadaşımız orada kusuyor. İdare hiç bir şekilde yanlarında olmuyor. Kızlar kendi başlarına hastaneye gitmeye çalışıyorlar. Ses çıkardık bağırdık. Müdür Beye öyle haber verildi. O zaman geldi. Müdür Beye neden daha erken haber verilmedi? Polis abilere ne olduğunu anlatıyorduk idare gelip bizimle kavga etmeye başladı. Öyle bir şey yok kesinlikle yok dediler” dedi. Bir öğrenci ise müdürün yurda geldikten sonra kendileriyle ilgilendiğini belirterek, “Aramadılar haber vermediler. Bu asansör iki kere düştü. O zaman idare kadar gidip söyledik ve bizimle ilgilenmediler” diye konuştu. Kaymakam Kula, öğrencilere kimin ihmali varsa bulunacağını söyledi.                                                                                        Sözcü  
Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Güzelhisar KYK Kız Öğrenci yurdunda yaşanan ve Zeren Ertaş'ın ölümüyle sonuçlanan asansör faciasının ardından, Ordu'nun Fatsa ilçesinde bulunan yurtta da öğrenciler bozulan asansörde kaldı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Güzelhisar KYK Kız Öğrenci yurdunda yaşanan ve Zeren Ertaş'ın ölümüyle sonuçlanan asansör faciasının ardından, Ordu'nun Fatsa ilçesinde bulunan yurtta da öğrenciler bozulan asansörde kaldı. 

Önceki gün Çorum’da öğrenciler asansörde kalırken, son olay Ordu’nun Fatsa ilçesindeki kız yurdunda yaşandı.

“ELİM AYAĞIM TİTRİYOR”

Fatsa KYK Kız ve Erkek Öğrenci yurdunun kız öğrencilerin bulunduğu bloktaki asansöre binen 4 öğrenci, zor anlar yaşadı.

Görgü tanıklarına göre kız öğrencilerin 5. kattan bindikleri asansör bir kat aşağıda kendiliğinden durdu.

Öğrenciler arkadaşlarının yardımıyla  asansörden çıkmayı başardıktan kısa süre sonra ise asansör zemine çakıldı.

Öğrencilerden biri asansörde yaşananları cep telefonuyla kayıt aldı…

Dört öğrenci daha kurtulduktan sonra tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, arkadaşları da yurt bahçesinde eylem yaparak “Susma, sustukça sıra sana gelecek” diye slogan atarak tepki gösterdi.

“BU ASANSÖR DAHA ÖNCE İKİ DEFA DAHA DÜŞTÜ”

Yurtta yaşana olayın ardından Fatsa Kaymakamı Ali Kula yurda giderek öğrencilerle görüştü.

Öğrenciler, “Gerekli işlemlerin yapılması için bu kadar ses çıkarmak mı gerekiyordu? Bir arkadaşımız sinir krizi geçiriyor diğer arkadaşımız orada kusuyor. İdare hiç bir şekilde yanlarında olmuyor. Kızlar kendi başlarına hastaneye gitmeye çalışıyorlar. Ses çıkardık bağırdık. Müdür Beye öyle haber verildi. O zaman geldi. Müdür Beye neden daha erken haber verilmedi? Polis abilere ne olduğunu anlatıyorduk idare gelip bizimle kavga etmeye başladı. Öyle bir şey yok kesinlikle yok dediler” dedi.

Bir öğrenci ise müdürün yurda geldikten sonra kendileriyle ilgilendiğini belirterek, “Aramadılar haber vermediler. Bu asansör iki kere düştü. O zaman idare kadar gidip söyledik ve bizimle ilgilenmediler” diye konuştu. Kaymakam Kula, öğrencilere kimin ihmali varsa bulunacağını söyledi.

                                                                                       Sözcü

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.