Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bu Köyde ki Muhteşem Festivale Tüm Kelkit Davetli

Yaşam 20.06.2024 - 18:58, Güncelleme: 21.06.2024 - 00:05 5164 kez okundu.
 

Bu Köyde ki Muhteşem Festivale Tüm Kelkit Davetli

Köse ilçesine bağlı Akbaba Köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Akbaba Köyü Festivali" bu sene de coşkuyla kutlanmaya hazırlanıyor.
Festival, 22 Haziran Cumartesi günü saat 15.00'da Akbaba Köyü Baraj Mevki mesire alanında gerçekleştirilecek. Sunuculugunu Ekin Dadalının yapacagı festivalde Recep Dönmez ve Hava Nur sahne alacak. Etkinlikte Aşık Kul Nuri, Aşık Rahim Sağlam ve Aşık İhsan Yavuzer sahne alarak ziyaretçilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak.  Renkli görüntülere sahne olacak olan şenlik Çay Tv'den canlı yayınlanacak.Akbaba Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çevik  tüm halkı davet ettiklerini söyledi.
Köse ilçesine bağlı Akbaba Köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Akbaba Köyü Festivali" bu sene de coşkuyla kutlanmaya hazırlanıyor.

Festival, 22 Haziran Cumartesi günü saat 15.00'da Akbaba Köyü Baraj Mevki mesire alanında gerçekleştirilecek.

Sunuculugunu Ekin Dadalının yapacagı festivalde Recep Dönmez ve Hava Nur sahne alacak.

Etkinlikte Aşık Kul Nuri, Aşık Rahim Sağlam ve Aşık İhsan Yavuzer sahne alarak ziyaretçilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak. 

Renkli görüntülere sahne olacak olan şenlik Çay Tv'den canlı yayınlanacak. Akbaba Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çevik  tüm halkı davet ettiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.