Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çakıcı Kesimhanesi 10 Yıldır Kurban Bayramında Hizmet Veriyor

Yaşam 19.06.2024 - 18:59, Güncelleme: 19.06.2024 - 22:47 4128 kez okundu.
 

Çakıcı Kesimhanesi 10 Yıldır Kurban Bayramında Hizmet Veriyor

İşletmesi Uğur ÇAKICI'ya ait olan Çakıcı Kesimhanesi yaklaşık 10 yıldır Kurban Bayramında hizmet sunuyor.
Kelkit'e 2 km uzaklığı olan Yenice Köyü'nde bulunan kesimhane kurban kesiminde zorlanan kurban sahiplerine kolaylık sunuyor. Aynı zamanda kurbanlık hayvan satımıda yaptıklarını belirten işletme sahibi Uĝur ÇAKICI şu vurguyu yaptı; "Kurban bizim kutsal dini görevimiz. Ancak bu dini görevi yerine getirmek için malum herkesin kasaplık tecrübesi yok. Ya da kurban hissesine girmek için sürekli birilerini bulmak anlaşmak zorunda kalıyor. Bu nokta da biz kurban sahiplerinin üzerinden büyük bir yükü alıyoruz. Kendisi kurban hissesine girmek istediğinde biz diğer hisse sahiplerinide ayarlıyoruz. Kesimi ve parçalanmasını büyük titizlikle yapıp sahibine teslim ediyoruz. Kurban sahibi böylelikle ne kesim için ne de hisseye gireceği kurban arayışına girmiyor. Kendisi kurban stresine girmeden dini görevini yerine getiriyor. Kesim yerimizde hijyene çok önem veriyoruz. Kesim ve parçalama işini profesyonel yapacak ekipmana sahibiz." diye konuştu.
İşletmesi Uğur ÇAKICI'ya ait olan Çakıcı Kesimhanesi yaklaşık 10 yıldır Kurban Bayramında hizmet sunuyor.

Kelkit'e 2 km uzaklığı olan Yenice Köyü'nde bulunan kesimhane kurban kesiminde zorlanan kurban sahiplerine kolaylık sunuyor.

Aynı zamanda kurbanlık hayvan satımıda yaptıklarını belirten işletme sahibi Uĝur ÇAKICI şu vurguyu yaptı;

"Kurban bizim kutsal dini görevimiz. Ancak bu dini görevi yerine getirmek için malum herkesin kasaplık tecrübesi yok. Ya da kurban hissesine girmek için sürekli birilerini bulmak anlaşmak zorunda kalıyor. Bu nokta da biz kurban sahiplerinin üzerinden büyük bir yükü alıyoruz.

Kendisi kurban hissesine girmek istediğinde biz diğer hisse sahiplerinide ayarlıyoruz. Kesimi ve parçalanmasını büyük titizlikle yapıp sahibine teslim ediyoruz. Kurban sahibi böylelikle ne kesim için ne de hisseye gireceği kurban arayışına girmiyor. Kendisi kurban stresine girmeden dini görevini yerine getiriyor.

Kesim yerimizde hijyene çok önem veriyoruz. Kesim ve parçalama işini profesyonel yapacak ekipmana sahibiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.