DOKA'dan Torul’a Açılacak Atölye İçin 2 Milyon TL Destek

Yaşam 02.09.2024 - 17:11, Güncelleme: 02.09.2024 - 17:11 3726 kez okundu.
 

DOKA'dan Torul’a Açılacak Atölye İçin 2 Milyon TL Destek

Gümüşhane'nin Torul Belediyesi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen Çanta Atölyesi projesi için 2 milyon TL’lik bir yatırım alıyor.
Proje, DOKA ve Torul Belediye Başkanlığı iş birliğiyle hayata geçiriliyor. Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, projeyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Bugün, milletvekillerimiz Musa Küçük ve Vedat Soner Başer, Arzularkabaköy Belediye Başkanımız Çetin Rıza Tanış, İl Genel Meclis Üyemiz Hasan Çiçek ve Merkez İlçe Başkanımız Alparslan Durdu ile birlikte Şehit Öğreten Necmettin Yılmaz Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi’mizdeki işletmeleri ve çalışanları ziyaret ettik.” dedi.   Başkan Özdemir, DOKA desteğiyle yürütülen Çanta Atölyesi projesinin Torul'daki istihdama önemli katkı sağlayacağını belirterek, “Üretken belediyecilik anlayışımız doğrultusunda bu projeyi dikkatle takip ediyoruz. Torul için büyük öneme sahip olan bu proje ile istihdam alanlarını genişletmeyi hedefliyoruz,” şeklinde konuştu.  
Gümüşhane'nin Torul Belediyesi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen Çanta Atölyesi projesi için 2 milyon TL’lik bir yatırım alıyor.

Proje, DOKA ve Torul Belediye Başkanlığı iş birliğiyle hayata geçiriliyor. Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, projeyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Bugün, milletvekillerimiz Musa Küçük ve Vedat Soner Başer, Arzularkabaköy Belediye Başkanımız Çetin Rıza Tanış, İl Genel Meclis Üyemiz Hasan Çiçek ve Merkez İlçe Başkanımız Alparslan Durdu ile birlikte Şehit Öğreten Necmettin Yılmaz Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi’mizdeki işletmeleri ve çalışanları ziyaret ettik.” dedi.

 

Başkan Özdemir, DOKA desteğiyle yürütülen Çanta Atölyesi projesinin Torul'daki istihdama önemli katkı sağlayacağını belirterek, “Üretken belediyecilik anlayışımız doğrultusunda bu projeyi dikkatle takip ediyoruz. Torul için büyük öneme sahip olan bu proje ile istihdam alanlarını genişletmeyi hedefliyoruz,” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.