Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ernek Yaylası Bayram Tatilinde İlgi Odağı Oldu

Yaşam 24.06.2024 - 08:15, Güncelleme: 24.06.2024 - 08:36 2238 kez okundu.
 

Ernek Yaylası Bayram Tatilinde İlgi Odağı Oldu

Kelkit'in Söğütlü beldesinde, deniz seviyesinden 1800 metre yükseklikte kalan Ernek Yaylası, gölü, orman ve bitki örtüsü ile ilgi odağı oldu.
Kelkit'in Söğütlü beldesinde, deniz seviyesinden 1800 metre yükseklikte kalan Ernek Yaylası, gölü, orman ve bitki örtüsü ile ilgi çekiyor. Yaylanın turizme kazandırılması için göl çevresinde bungalovlar ve sosyal tesisler yapılması planlanıyor. İlçe merkezine yakınlığı ve doğayla iç içe olması dolayısıyla ilgi çeken yayla, ziyaretçilerin de beğenisini topluyor. Gölün doğayla iç içe olması ve temiz havaya sahip olması nedeniyle insanları cezbediyor. Erzincan, Kelkit, Gümüşhane ve birçok ilden göle gelen doğa severler doğanın tadını çıkarıyor.
Kelkit'in Söğütlü beldesinde, deniz seviyesinden 1800 metre yükseklikte kalan Ernek Yaylası, gölü, orman ve bitki örtüsü ile ilgi odağı oldu.

Kelkit'in Söğütlü beldesinde, deniz seviyesinden 1800 metre yükseklikte kalan Ernek Yaylası, gölü, orman ve bitki örtüsü ile ilgi çekiyor.

Yaylanın turizme kazandırılması için göl çevresinde bungalovlar ve sosyal tesisler yapılması planlanıyor. İlçe merkezine yakınlığı ve doğayla iç içe olması dolayısıyla ilgi çeken yayla, ziyaretçilerin de beğenisini topluyor.

Gölün doğayla iç içe olması ve temiz havaya sahip olması nedeniyle insanları cezbediyor. Erzincan, Kelkit, Gümüşhane ve birçok ilden göle gelen doğa severler doğanın tadını çıkarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.