Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Türkiye 5’incisi oldu

Yaşam 28.11.2023 - 13:15, Güncelleme: 28.11.2023 - 13:17 3849+ kez okundu.
 

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Türkiye 5’incisi oldu

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü büyük performans göstererek Türkiye 5.si oldu
Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü; Alan taraması, sosyal hizmet merkezi, eğitim, danışmanlık, personel etkinliği, psikososyal destek, ölçme ve değerlendirme olmak üzere 7 başlık altında toplam 28 gösterge sonucunda en başarılı iller arasında yer alarak Türkiye genelinde 5. oldu. Vali Hamza Aydoğdu; bireyin, ailenin ve toplumsal değerlerimizin korunması, güçlendirilmesi ve geliştirilmesi için Erzincan’da ki her bir vatandaşa ulaşmanın ve etkin sosyal hizmet sunmanın gayreti içerisinde olan tüm müdürlük personellerini tebrik ederek, güzel ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.                                                                                                                                                                                                                            İHA
Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü büyük performans göstererek Türkiye 5.si oldu

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü; Alan taraması, sosyal hizmet merkezi, eğitim, danışmanlık, personel etkinliği, psikososyal destek, ölçme ve değerlendirme olmak üzere 7 başlık altında toplam 28 gösterge sonucunda en başarılı iller arasında yer alarak Türkiye genelinde 5. oldu.

Vali Hamza Aydoğdu; bireyin, ailenin ve toplumsal değerlerimizin korunması, güçlendirilmesi ve geliştirilmesi için Erzincan’da ki her bir vatandaşa ulaşmanın ve etkin sosyal hizmet sunmanın gayreti içerisinde olan tüm müdürlük personellerini tebrik ederek, güzel ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.

                                                                                                                                                                                                                           İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.