Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erzincan'da Oynanacak Tarihi Maç Öncesi 'Kadın A Milli Takımı' Hazır

Spor 31.05.2024 - 09:15, Güncelleme: 31.05.2024 - 10:40 5027+ kez okundu.
 

Erzincan'da Oynanacak Tarihi Maç Öncesi 'Kadın A Milli Takımı' Hazır

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Kadın A Milli Takımı, bugün Erzincan'da yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Kadın A Milli Takımı, bugün Erzincan'da yapacağı maçın hazırlıklarını, 13 Şubat Şehir Stadı'nda gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Ay-yıldızlılar, ısınmanın ardından bölgesel hücum çalışmaları, duran top hücum ve savunma çalışmaları gerçekleştirdi. Kadın A Milli Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Azerbaycan maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Azerbaycan mücadelesi; hayallerimiz doğrultusunda çok büyük önem arz ediyor” dedi. 20 Mayıs 2024 tarihinden bu yana Erzincan’da kampta olduklarını ifade eden Kıragası, "Erzincan yüksek rakımlı bir yer. Bu sebeple oyuncularımızı hazır tutmak için buraya erkenden geldik. Oyuncularımız rakıma ve havaya ancak 4. gün sonunda alışabildi. Şimdi istediğimiz seviyeye ulaştık. Erzincan’da kaldığımız süre boyunca valimiz olsun, Gençlik Spor İl Müdürümüz olsun, polisimiz, stat ve otel çalışanlarımız olsun bizlere son derece yakından bir ilgi ve alaka gösterdiler. Bir dediğimizi iki etmediler sağ olsunlar. Öncelikle bunun için çok teşekkür ediyoruz. Değer verildiğini görmek hepimizin yüzünde tebessüme neden oluyor" ifadelerini kullandı. Ay- yıldızlılar bugün Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı'nda Azerbaycan ile saat 20.00'de karşılaşacak. Mücadeleyi TRT Spor naklen ekranlara getirecek. 1 Haziran'da THY'ye ait uçaklarla önce İstanbul'a, ardından Bakü'ye gidecek olan millîler, 3 Haziran 2024 Pazartesi günü Bakü Dalga Arena Stadı'nda saat 19.00'da resmi antrenmanını gerçekleştirecek. Ay- yıldızlıların, TRT Sporun yayınlayacağı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'taki 4. maçını 4 Haziran 2024 Salı günü saat 18.00'de Bakü Dalga Arena Stadı'nda Azerbaycan ile yapacak ve ertesi gün yurda dönüp kampını tamamlayacak.
2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Kadın A Milli Takımı, bugün Erzincan'da yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kadın A Milli Takımı, bugün Erzincan'da yapacağı maçın hazırlıklarını, 13 Şubat Şehir Stadı'nda gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Ay-yıldızlılar, ısınmanın ardından bölgesel hücum çalışmaları, duran top hücum ve savunma çalışmaları gerçekleştirdi.

Kadın A Milli Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Azerbaycan maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Azerbaycan mücadelesi; hayallerimiz doğrultusunda çok büyük önem arz ediyor” dedi.

20 Mayıs 2024 tarihinden bu yana Erzincan’da kampta olduklarını ifade eden Kıragası, " Erzincan yüksek rakımlı bir yer. Bu sebeple oyuncularımızı hazır tutmak için buraya erkenden geldik. Oyuncularımız rakıma ve havaya ancak 4. gün sonunda alışabildi. Şimdi istediğimiz seviyeye ulaştık. Erzincan’da kaldığımız süre boyunca valimiz olsun, Gençlik Spor İl Müdürümüz olsun, polisimiz, stat ve otel çalışanlarımız olsun bizlere son derece yakından bir ilgi ve alaka gösterdiler. Bir dediğimizi iki etmediler sağ olsunlar. Öncelikle bunun için çok teşekkür ediyoruz. Değer verildiğini görmek hepimizin yüzünde tebessüme neden oluyor" ifadelerini kullandı.

Ay- yıldızlılar bugün Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı'nda Azerbaycan ile saat 20.00'de karşılaşacak. Mücadeleyi TRT Spor naklen ekranlara getirecek.

1 Haziran'da THY'ye ait uçaklarla önce İstanbul'a, ardından Bakü'ye gidecek olan millîler, 3 Haziran 2024 Pazartesi günü Bakü Dalga Arena Stadı'nda saat 19.00'da resmi antrenmanını gerçekleştirecek. Ay- yıldızlıların, TRT Sporun yayınlayacağı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'taki 4. maçını 4 Haziran 2024 Salı günü saat 18.00'de Bakü Dalga Arena Stadı'nda Azerbaycan ile yapacak ve ertesi gün yurda dönüp kampını tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.