Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Geleneksel Bisiklet Turu 5 Mayıs’ta

Yaşam 26.04.2024 - 09:51, Güncelleme: 26.04.2024 - 10:02 2557 kez okundu.
 

Geleneksel Bisiklet Turu 5 Mayıs’ta

Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 5 Mayıs Pazar günü aralarında Gümüşhane'nin de olduğu 81 ilde saat 10.30’da gerçekleştirilecek.
2011 yılından beri organize edilen Yeşilay Bisiklet Turu, 2024 yılı itibariyle T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde düzenlenecek.  Her yıl Türkiye genelinde 10 bini aşkın bisiklet severin katıldığı Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, ülkenin en geniş kapsamlı ve en yüksek katılımlı bisiklet turu olma özelliğini taşıyor. Türkiye genelindeki Yeşilay şubeleri, Yeşilay Spor Kulüpleri ve gönüllülerin katkılarıyla gerçekleştirilecek Yeşilay Bisiklet Turu, bisiklet severlerin katılımıyla festival havasında geçecek. Bu yıl 11.si düzenlenecek olan Yeşilay Geleneksel Bisiklet Turu etkinliğine 5 Mayıs Pazar günü saat 10.30'da tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak start verilecek.  Yeşilay Gümüşhane Şubesi, Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla Gümüşhane’de de organize edilecek etkinlikte Alibeyler’den başlanıp Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün önüne gelindikten sonra Gençlik Merkezi önüne geri dönülecek şekilde planlandı.  Yeşilay Gümüşhane Şubesi, tüm vatandaşları 5 Mayıs Pazar günü saat 10.30’da ki etkinliğe davet etti.
Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 5 Mayıs Pazar günü aralarında Gümüşhane'nin de olduğu 81 ilde saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

2011 yılından beri organize edilen Yeşilay Bisiklet Turu, 2024 yılı itibariyle T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde düzenlenecek. 

Her yıl Türkiye genelinde 10 bini aşkın bisiklet severin katıldığı Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, ülkenin en geniş kapsamlı ve en yüksek katılımlı bisiklet turu olma özelliğini taşıyor. Türkiye genelindeki Yeşilay şubeleri, Yeşilay Spor Kulüpleri ve gönüllülerin katkılarıyla gerçekleştirilecek Yeşilay Bisiklet Turu, bisiklet severlerin katılımıyla festival havasında geçecek.

Bu yıl 11.si düzenlenecek olan Yeşilay Geleneksel Bisiklet Turu etkinliğine 5 Mayıs Pazar günü saat 10.30'da tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak start verilecek. 

Yeşilay Gümüşhane Şubesi, Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla Gümüşhane’de de organize edilecek etkinlikte Alibeyler’den başlanıp Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün önüne gelindikten sonra Gençlik Merkezi önüne geri dönülecek şekilde planlandı. 

Yeşilay Gümüşhane Şubesi, tüm vatandaşları 5 Mayıs Pazar günü saat 10.30’da ki etkinliğe davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.