Gödül Köyünden Genç Hemşire Erzincan'da Hayatını Kaybetti

Gündem 21.09.2024 - 14:43, Güncelleme: 21.09.2024 - 14:57 1942 kez okundu.
 

Gödül Köyünden Genç Hemşire Erzincan'da Hayatını Kaybetti

Gödül Köyünden Genç Hemşire Erzincan'da Hayatını Kaybetti
Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Hemşiresi Zeynep ÇAKIR, geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti.  Çakır’ın vefatı sağlık camiasını yasa boğdu. 2021 yılından bu yana Hastanede görev yapan Çakır’ın gribal enfeksiyon ve ardından organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Aslen Gödül köyü eşrafından olan genç hemşire merhum Hüseyin Çakır'ın kızı, Ömer Çakır'ın ise kız kardeşi. Merhume'nin cenazesi bugün(cumartesi) günü ikindi namazından sonra Kelkit Küçük Cami önünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanına defnedilecektir.  
Gödül Köyünden Genç Hemşire Erzincan'da Hayatını Kaybetti

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Hemşiresi Zeynep ÇAKIR, geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti. 

Çakır’ın vefatı sağlık camiasını yasa boğdu. 2021 yılından bu yana Hastanede görev yapan Çakır’ın gribal enfeksiyon ve ardından organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

Aslen Gödül köyü eşrafından olan genç hemşire merhum Hüseyin Çakır'ın kızı, Ömer Çakır'ın ise kız kardeşi.

Merhume'nin cenazesi bugün(cumartesi) günü ikindi namazından sonra Kelkit Küçük Cami önünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanına defnedilecektir.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.