Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane Doğa Ve Off Road Festivaline Hazırlanıyor

Yaşam 26.06.2024 - 09:55, Güncelleme: 26.06.2024 - 10:04 2126 kez okundu.
 

Gümüşhane Doğa Ve Off Road Festivaline Hazırlanıyor

Gümüşhane OFF ROAD Derneği tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Doğa ve Off Road Şenliği 29-30 Haziran Cumartesi ve Pazar günü yapılacak.
Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Belediyesi'nin destekleriyle Gümüşhane Off-Road Kulübü (GÜMOFF) tarafından 29-30 Haziran tarihlerinde yapılacak olan ve çok sayıda ilden misafirlerin ağırlanacağı Gümüşhane 2.Geleneksel Doğa ve Off Road Festivali öncesinde Akçakale Mahallesindeki pist ve festival alanında Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever incelemelerde bulundu.  GÜMOFF Başkan Yardımcısı Alper Akçay ve yöneticilerden son durum hakkında bilgiler alan Vali Tanrısever, 30'un üzerindeki ilden, 40’ın üzerinde kulüp, 90’ın üzerinde araç ve il dışından yaklaşık bin misafirin gelmesi beklenen etkinlikte macera tutkunlarının Gümüşhane’de hafta sonlarını şenlik havasında geçirmesi ve kusursuz bir etkinlik olması için herşeyin yapılacağını söyleyerek tüm vatandaşları hafta sonunda festival alanına davet etti.
Gümüşhane OFF ROAD Derneği tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Doğa ve Off Road Şenliği 29-30 Haziran Cumartesi ve Pazar günü yapılacak.

Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Belediyesi'nin destekleriyle Gümüşhane Off-Road Kulübü (GÜMOFF) tarafından 29-30 Haziran tarihlerinde yapılacak olan ve çok sayıda ilden misafirlerin ağırlanacağı Gümüşhane 2.Geleneksel Doğa ve Off Road Festivali öncesinde Akçakale Mahallesindeki pist ve festival alanında Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever incelemelerde bulundu. 

GÜMOFF Başkan Yardımcısı Alper Akçay ve yöneticilerden son durum hakkında bilgiler alan Vali Tanrısever, 30'un üzerindeki ilden, 40’ın üzerinde kulüp, 90’ın üzerinde araç ve il dışından yaklaşık bin misafirin gelmesi beklenen etkinlikte macera tutkunlarının Gümüşhane’de hafta sonlarını şenlik havasında geçirmesi ve kusursuz bir etkinlik olması için herşeyin yapılacağını söyleyerek tüm vatandaşları hafta sonunda festival alanına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.