Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane İl Müftülüğü 'nden "İçimizi Isıtan İyilik" Projesi

Yaşam 18.01.2024 - 21:29, Güncelleme: 18.01.2024 - 21:29 11856+ kez okundu.
 

Gümüşhane İl Müftülüğü 'nden "İçimizi Isıtan İyilik" Projesi

Gümüşhane İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gümüşhane Şubesi tarafından "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında Üniversite öğrencilerine ve vatandaşlarımıza yönelik çorba ikramında bulunuldu.
Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinin koordinesinde başlatılan "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında TDV mobil hizmet aracıyla, Gümüşhane Üniversitesinde final haftasındaki öğrencilerimize, Merkez Kemaliye Camii önünde de vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunuldu.   Etkinliğe katılarak vatandaşlara çorba ikram eden Gümüşhane Müftüsü ve TDV Gümüşhane Şube Başkanı Hüseyin Gün, “Din görevlilerimiz ve Vakıf gönüllülerimizle birlikte her zaman olduğu gibi yeryüzüne iyilik hakim olsun temennisiyle sahada vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam ediyoruz. Bugün soğuk kış gününde vatandaşlarımızın hem içini ısıtmak hem de gönüllerine dokunmak amacıyla çorba ikramında bulunduk. Din görevlilerimizle “tanışıp gönlüne girmediğimiz kimse kalmamalı" diyerek her zaman sahada vatandaşlarımızla birlikte olacağız.” dedi.   İkramdan memnun kalan vatandaşlarımız ve öğrenciler Müftü Gün, Din görevlisi ve TDV gönüllülerine teşekkürlerini ilettiler.
Gümüşhane İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gümüşhane Şubesi tarafından "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında Üniversite öğrencilerine ve vatandaşlarımıza yönelik çorba ikramında bulunuldu.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinin koordinesinde başlatılan "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında TDV mobil hizmet aracıyla, Gümüşhane Üniversitesinde final haftasındaki öğrencilerimize, Merkez Kemaliye Camii önünde de vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunuldu.

 

Etkinliğe katılarak vatandaşlara çorba ikram eden Gümüşhane Müftüsü ve TDV Gümüşhane Şube Başkanı Hüseyin Gün, “Din görevlilerimiz ve Vakıf gönüllülerimizle birlikte her zaman olduğu gibi yeryüzüne iyilik hakim olsun temennisiyle sahada vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam ediyoruz. Bugün soğuk kış gününde vatandaşlarımızın hem içini ısıtmak hem de gönüllerine dokunmak amacıyla çorba ikramında bulunduk. Din görevlilerimizle “tanışıp gönlüne girmediğimiz kimse kalmamalı" diyerek her zaman sahada vatandaşlarımızla birlikte olacağız.” dedi.

 

İkramdan memnun kalan vatandaşlarımız ve öğrenciler Müftü Gün, Din görevlisi ve TDV gönüllülerine teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.