Gümüşhane Kent Konseyi'nde Rüstem Demirağ Güven Tazeledi

Gündem 11.06.2024 - 08:28, Güncelleme: 11.06.2024 - 09:13 11214+ kez okundu.
 

Gümüşhane Kent Konseyi'nde Rüstem Demirağ Güven Tazeledi

Gümüşhane Kent Konseyinin seçimli olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 3 adayın yarıştığı kongrede mevcut Başkan Rüstem Demirağ yeniden başkanlığa seçildi.
Gümüşhane Kent Konseyi seçimli olağan kongresi Gümüşhane Belediyesi Toplantı salonunda yapıldı. Seçimli olağan genel kurulun galibi mevcut Başkan Rüstem Demirağ oldu. Üçüncü tura kalan seçimlerde Demirağ 78 oy alırken Adem Varan ise 75 oyda kaldı. 6 oy geçersiz sayıldı.  Toplam 185 genel kurul üyesinden 171’inin katıldığı toplantıda başkan seçimi 2 turda tamamlanabildi. Mevcut Başkan Rüstem Demirağ, Adem Varan ve Elvan Sarı’nın yarıştığı genel kurulda ilk turda Demirağ 70, Varan 62 ve Sarı 33 oy aldı. Elvan Sarı ilk turdan sonra çekilince 2.tur yapılmadan 3.tura geçildi. Bu turda 78 oy alan Rüstem Demirağ yeniden başkan seçildi, Adem Varan 75 oy aldı. Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu toplantıya Vali Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve genel kurul üyeleri katıldı.
Gümüşhane Kent Konseyinin seçimli olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 3 adayın yarıştığı kongrede mevcut Başkan Rüstem Demirağ yeniden başkanlığa seçildi.

Gümüşhane Kent Konseyi seçimli olağan kongresi Gümüşhane Belediyesi Toplantı salonunda yapıldı. Seçimli olağan genel kurulun galibi mevcut Başkan Rüstem Demirağ oldu. Üçüncü tura kalan seçimlerde Demirağ 78 oy alırken Adem Varan ise 75 oyda kaldı. 6 oy geçersiz sayıldı. 

Toplam 185 genel kurul üyesinden 171’inin katıldığı toplantıda başkan seçimi 2 turda tamamlanabildi. Mevcut Başkan Rüstem Demirağ, Adem Varan ve Elvan Sarı’nın yarıştığı genel kurulda ilk turda Demirağ 70, Varan 62 ve Sarı 33 oy aldı. Elvan Sarı ilk turdan sonra çekilince 2.tur yapılmadan 3.tura geçildi. Bu turda 78 oy alan Rüstem Demirağ yeniden başkan seçildi, Adem Varan 75 oy aldı.

Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu toplantıya Vali Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve genel kurul üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.