Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane Üniversitesi Öğrencisi Dünya 2.si oldu

Spor 06.11.2023 - 13:02, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14664+ kez okundu.
 

Gümüşhane Üniversitesi Öğrencisi Dünya 2.si oldu

Güreş Şampiyonası’nda tarihinde ilk kez takım halinde şampiyon olan Güreş Milli Takımı’nda yer alan öğrencimiz Alperen Berber, Grekomeren Stil 82 Kg’da dünya ikincisi oldu.
Arnavutluk’un başkenti Tiran’da 23-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenen U23 Dünya Şampiyonası’nın son gününde milli takımımız aldığı madalyalarla büyük bir başarıya imza attı. Grekoromen stilde 1 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan U23 Grekoromen Güreş Milli Takımı, tarihinde ilk kez takım halinde dünya şampiyonu oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türkiye Güreş Federasyonu’nun (TGF) kuruluşunun 100. yılında alınan başarı büyük mutluluk ve gurur yaşattı. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Alperen Berber, düzenlenen U-23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda Grekomeren Stil 82 kilogramda dünya ikincisi olarak başarıyı göğüsledi.
Güreş Şampiyonası’nda tarihinde ilk kez takım halinde şampiyon olan Güreş Milli Takımı’nda yer alan öğrencimiz Alperen Berber, Grekomeren Stil 82 Kg’da dünya ikincisi oldu.

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da 23-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenen U23 Dünya Şampiyonası’nın son gününde milli takımımız aldığı madalyalarla büyük bir başarıya imza attı.

Grekoromen stilde 1 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan U23 Grekoromen Güreş Milli Takımı, tarihinde ilk kez takım halinde dünya şampiyonu oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türkiye Güreş Federasyonu’nun (TGF) kuruluşunun 100. yılında alınan başarı büyük mutluluk ve gurur yaşattı.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Alperen Berber, düzenlenen U-23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda Grekomeren Stil 82 kilogramda dünya ikincisi olarak başarıyı göğüsledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.