Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'de 23 Nisan Çoskusu

Yaşam 23.04.2024 - 14:30, Güncelleme: 23.04.2024 - 15:20 2936 kez okundu.
 

Gümüşhane'de 23 Nisan Çoskusu

Gümüşhane’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkulu şekilde kutlandı.
Günün ilk programı Gümüşhane Valiliği önünde yer alan Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından çelenk bırakılmasıyla başladı. Programın devamında Fevzipaşa İlkokulu öğrencisi Başak Okur, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’in makamına oturdu. Valilik makamına oturan Okur ''okulunun bahçesinin asfaltla kaplanması istediğini'' dile getirdi. Daha sonra Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’i arayan Başak Okur, yeni görevinde başarılar dileyerek bayramını kutladı sonrasında  valilik makam aracına binerek protokolü selamladı.   Ardından Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, makam koltuğunu devrettiği öğrenci ile birlikte makam aracına binerek kutlama programının devam edeceği Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’na gitti. Burada protokolü de selamlayan Okur, protokolde vali için ayrılan koltuğa oturarak programı buradan takip etti. Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda Gazipaşa İlkokulu ve Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen gösteriler izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.  Gümüşhane Yenişehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen Uçurtma Festivali’nin ardından kutlama programı sona erdi.  
Gümüşhane’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkulu şekilde kutlandı.

Günün ilk programı Gümüşhane Valiliği önünde yer alan Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından çelenk bırakılmasıyla başladı. Programın devamında Fevzipaşa İlkokulu öğrencisi Başak Okur, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’in makamına oturdu.

Valilik makamına oturan Okur ''okulunun bahçesinin asfaltla kaplanması istediğini'' dile getirdi.

Daha sonra Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’i arayan Başak Okur, yeni görevinde başarılar dileyerek bayramını kutladı sonrasında  valilik makam aracına binerek protokolü selamladı. 


 Ardından Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, makam koltuğunu devrettiği öğrenci ile birlikte makam aracına binerek kutlama programının devam edeceği Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’na gitti. Burada protokolü de selamlayan Okur, protokolde vali için ayrılan koltuğa oturarak programı buradan takip etti.


Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda Gazipaşa İlkokulu ve Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen gösteriler izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.

 Gümüşhane Yenişehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen Uçurtma Festivali’nin ardından kutlama programı sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.