Gümüşhane'de Çift Gökkuşağı Görsel Şölen Oluşturdu

Yaşam 10.07.2024 - 13:08, Güncelleme: 10.07.2024 - 13:16 5106+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de Çift Gökkuşağı Görsel Şölen Oluşturdu

Gümüşhane'de etkisini gösteren yağmurun ardından ortaya çıkan iki gökkuşağı görsel şölen oluşturdu.
Gümüşhane'de yağışın ardından yüzünü gösteren güneşin etkisiyle gökkuşağı oluştu. Kentin hemen her noktasından görülen iki gökkuşağı görsel şölen oluşturdu. Yağmurun ardından ortaya çıkan güneş gökyüzünde gökkuşağı oluşmasına neden olurken gökyüzünün güzelliklerinden olan gökkuşağını gören vatandaşlar cep telefonuna sarılarak bu anı ölümsüzleştirdi.
Gümüşhane'de etkisini gösteren yağmurun ardından ortaya çıkan iki gökkuşağı görsel şölen oluşturdu.

Gümüşhane'de yağışın ardından yüzünü gösteren güneşin etkisiyle gökkuşağı oluştu. Kentin hemen her noktasından görülen iki gökkuşağı görsel şölen oluşturdu.

Yağmurun ardından ortaya çıkan güneş gökyüzünde gökkuşağı oluşmasına neden olurken gökyüzünün güzelliklerinden olan gökkuşağını gören vatandaşlar cep telefonuna sarılarak bu anı ölümsüzleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.