Gümüşhane'de Kaçakçılık Operasyonu

Yaşam 04.09.2024 - 13:28, Güncelleme: 04.09.2024 - 13:28 3437 kez okundu.
 

Gümüşhane'de Kaçakçılık Operasyonu

Gümüşhane'de Sahte Alkol ve Kaçak Tütün Operasyonu Gerçekleşti.
Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında önemli bir operasyona imza atıldı. Operasyon kapsamında, sahte alkol üretiminde kullanılmak üzere 20 litre etil alkol ve 10.000 adet kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak 4 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı. Yetkililer, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirterek, vatandaşları bu tür yasa dışı faaliyetlere karşı uyardı.
Gümüşhane'de Sahte Alkol ve Kaçak Tütün Operasyonu Gerçekleşti.

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında önemli bir operasyona imza atıldı.

Operasyon kapsamında, sahte alkol üretiminde kullanılmak üzere 20 litre etil alkol ve 10.000 adet kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak 4 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı.

Yetkililer, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirterek, vatandaşları bu tür yasa dışı faaliyetlere karşı uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.