Gümüşhane'de Selin İzleri Silinmeye Devam Ediyor

Yaşam 11.07.2024 - 15:37, Güncelleme: 11.07.2024 - 15:44 5238+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de Selin İzleri Silinmeye Devam Ediyor

Gümüşhane Belediyesi ekipleri, şehir genelinde meydana gelen sağanak yağışın ardından oluşan zararları gidermek için şehrin genelinde temizlik ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İlk yağışın ardından anında harekete geçen Belediye ekipleri, sel sonrası oluşan çamur birikintilerini ve su birikintilerini tahliye etmek için çalışmalarını hızlı gerçekleştirirken, zarar gören yerlerin onarımı ve temizliği için de sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Çalışmalar kapsamında, dere yatakları ve yolların onarım ve temizliği yapılarak, oluşan olumsuzluklara hızlı bir şekilde müdahale ediliyor. Şehrin genelinde üç gündür belli aralıklarla yoğun yağış sonrası oluşan hasarlı bölgeleri yerinde inceleyerek, ekiplerin saha çalışmalarına bizzat eşlik eden Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, "Gümüşhane Belediyesi olarak topyekûn yoğun yağıştan kaynaklanan hasarları temizlemeye ve tamir etmeye çalışıyoruz. Ekolojik krizin sonuçlarına karşı tüm gücümüz ve imkanlarımızla mücadeleye devam ediyoruz. Ekiplerimiz sahada. Yağış nedeniyle yaşanan sorunları gidermek üzere çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yoğun yağış sonrası oluşan bütün birikintiyi temizlemek için ekiplerimiz mesai kavramı gözetmeksizin sahada mücadele veriyor. Çalışma arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, alınlarından öpüyorum. Tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Gümüşhane Belediyesi olarak gecemizi gündüzümüze katıp, çalışarak bu olumsuz tabloyu en kısa zamanda gidererek, Gümüşhanemizi dün olduğu gibi tekrardan pırıl pırıl, tertemiz bir hale getireceğiz. Çalışmalarımız esnasında istemeyerek de olsa vatandaşlarımıza bazı zamanlarda birtakım rahatsızlıklar verdiğimizin farkındayız. Bu konuda vatandaşlarımızın anlayışına ve hoşgörülerine sığınıyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu tür afetlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.
Gümüşhane Belediyesi ekipleri, şehir genelinde meydana gelen sağanak yağışın ardından oluşan zararları gidermek için şehrin genelinde temizlik ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlk yağışın ardından anında harekete geçen Belediye ekipleri, sel sonrası oluşan çamur birikintilerini ve su birikintilerini tahliye etmek için çalışmalarını hızlı gerçekleştirirken, zarar gören yerlerin onarımı ve temizliği için de sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Çalışmalar kapsamında, dere yatakları ve yolların onarım ve temizliği yapılarak, oluşan olumsuzluklara hızlı bir şekilde müdahale ediliyor.

Şehrin genelinde üç gündür belli aralıklarla yoğun yağış sonrası oluşan hasarlı bölgeleri yerinde inceleyerek, ekiplerin saha çalışmalarına bizzat eşlik eden Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, " Gümüşhane Belediyesi olarak topyekûn yoğun yağıştan kaynaklanan hasarları temizlemeye ve tamir etmeye çalışıyoruz.

Ekolojik krizin sonuçlarına karşı tüm gücümüz ve imkanlarımızla mücadeleye devam ediyoruz. Ekiplerimiz sahada. Yağış nedeniyle yaşanan sorunları gidermek üzere çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yoğun yağış sonrası oluşan bütün birikintiyi temizlemek için ekiplerimiz mesai kavramı gözetmeksizin sahada mücadele veriyor. Çalışma arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, alınlarından öpüyorum.

Tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Gümüşhane Belediyesi olarak gecemizi gündüzümüze katıp, çalışarak bu olumsuz tabloyu en kısa zamanda gidererek, Gümüşhanemizi dün olduğu gibi tekrardan pırıl pırıl, tertemiz bir hale getireceğiz. Çalışmalarımız esnasında istemeyerek de olsa vatandaşlarımıza bazı zamanlarda birtakım rahatsızlıklar verdiğimizin farkındayız.

Bu konuda vatandaşlarımızın anlayışına ve hoşgörülerine sığınıyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu tür afetlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.