Gümüşhane'de Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak!

Yaşam 26.07.2024 - 08:20, Güncelleme: 26.07.2024 - 08:20 4593+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Gümüşhane'nin Şiran, Kürtün ve Köse ilçelerine kurulan portatif yüzme havuzlarında çocuklar yüzme eğitimi alıyor.
Bakanlığın "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" kapsamında Gümüşhane ve ilçelerinde çocuklar ve gençler, antrenörler eşliğinde yüzme eğitimleri alıyor. Kent merkezi ve Kelkit ilçesindeki eğitimler kapalı yüzme havuzlarında gerçekleştiriliyor. Kapalı yüzme havuzu olmayan Şiran, Kürtün ve Köse ilçelerinde ise Bakanlık portatif yüzme havuzları kurdu. Haftanın dört günü yüzme eğitimi verilen portatif yüzme havuzlarında geçen yıl 588 çocuk yüzmeyi öğrendi. Kentte 2019 yılında başlayan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" kapsamında ise bugüne kadar 14 bin 300 kişiye yüzme eğitimi verildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığınca Gümüşhane'nin Şiran, Kürtün ve Köse ilçelerine kurulan portatif yüzme havuzlarında çocuklar yüzme eğitimi alıyor.

Bakanlığın "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" kapsamında Gümüşhane ve ilçelerinde çocuklar ve gençler, antrenörler eşliğinde yüzme eğitimleri alıyor.

Kent merkezi ve Kelkit ilçesindeki eğitimler kapalı yüzme havuzlarında gerçekleştiriliyor. Kapalı yüzme havuzu olmayan Şiran, Kürtün ve Köse ilçelerinde ise Bakanlık portatif yüzme havuzları kurdu.

Haftanın dört günü yüzme eğitimi verilen portatif yüzme havuzlarında geçen yıl 588 çocuk yüzmeyi öğrendi.

Kentte 2019 yılında başlayan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" kapsamında ise bugüne kadar 14 bin 300 kişiye yüzme eğitimi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.