Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhanespor'da Ümit Aşkın Dönemi Başladı

Spor 10.06.2024 - 16:20, Güncelleme: 10.06.2024 - 16:46 3663 kez okundu.
 

Gümüşhanespor'da Ümit Aşkın Dönemi Başladı

Olağan kongresini gerçekleştiren Gümüşhanespor’da yeni kulüp başkanı tek aday olarak giren Ümit Aşkın oldu.
2023- 2024 sezonunda başarısız bir yıl geçirerek TFF 3.Lig’den Bölgesel Amatör Lige düşen Gümüşhanespor’da kongre heyecanı yaşandı. Olağan kongresini gerçekleştiren Gümüşhanespor’da yeni kulüp başkanı belirlendi. Tekke Köyü Türkmenler Mahallesi Gümüşhanespor Sosyal Tesisleri'nde olağan kongresini gerçekleştiren kulübün yeni yönetimi, kongrede yapılan seçimle belirlendi. Yapılan kongrede tek aday olan Ümit Aşkın başkanlığa seçildi. Olağan kongrede yeni kulüp başkanı seçilen Aşkın, yaptığı konuşmada Gümüşhanespor'un son yıllardaki kötü gidişatına dikkat çekerek, "Gümüşhanespor yıllardır maalesef kötü süreçler geçirdi. Biz göreve talip olduğumuzda bu kötü gidişata dur demek ve Gümüşhanespor'u hak ettiği noktalara taşımak istedik” diye konuştu. Aşkın, Gümüşhanespor'u öz kaynaklarını kullanarak başarıya taşıyacaklarını da sözlerine ekledi.
Olağan kongresini gerçekleştiren Gümüşhanespor’da yeni kulüp başkanı tek aday olarak giren Ümit Aşkın oldu.

2023- 2024 sezonunda başarısız bir yıl geçirerek TFF 3.Lig’den Bölgesel Amatör Lige düşen Gümüşhanespor’da kongre heyecanı yaşandı.

Olağan kongresini gerçekleştiren Gümüşhanespor’da yeni kulüp başkanı belirlendi. Tekke Köyü Türkmenler Mahallesi Gümüşhanespor Sosyal Tesisleri'nde olağan kongresini gerçekleştiren kulübün yeni yönetimi, kongrede yapılan seçimle belirlendi.

Yapılan kongrede tek aday olan Ümit Aşkın başkanlığa seçildi. Olağan kongrede yeni kulüp başkanı seçilen Aşkın, yaptığı konuşmada Gümüşhanespor'un son yıllardaki kötü gidişatına dikkat çekerek,

"Gümüşhanespor yıllardır maalesef kötü süreçler geçirdi. Biz göreve talip olduğumuzda bu kötü gidişata dur demek ve Gümüşhanespor'u hak ettiği noktalara taşımak istedik” diye konuştu.

Aşkın, Gümüşhanespor'u öz kaynaklarını kullanarak başarıya taşıyacaklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.