Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İhaleye Çıkıldı: 'Gümüşhane'nin Dahil Olduğu 15 Kentte Katliam Var!'

Gümüşhane (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2023 - 16:38, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 48395+ kez okundu.
 

İhaleye Çıkıldı: 'Gümüşhane'nin Dahil Olduğu 15 Kentte Katliam Var!'

Gümüşhanenin de dahil olduğu 15 kentte 159 yaban keçisi ve yaban koyunu katledilmesi için ihaleye çıkıldı
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, av sezonu kapsamında Konya ve Karaman'da beş yaban keçisi ve bir Anadolu Yaban Koyunu para karşılığında katledilmesine izin veren ihaleler düzenleyecek. Tarım ve Orman Bakanlığı 8. Bölge Müdürlüğü Konya İl Şube Müdürlüğü ve Karaman İl Şube Müdürlüğü tarafından 27 Ekim’de düzenlenecek ihalelerde teklif vermek için belirlenen muhammen bedel (en düşük bedel) ise 104 bin ile 675 bin TL arasında değişiyor. Her yıl ‘Avcılık Eğitim Kursu’ düzenleyen Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün bu ay öldürülmek üzere “ihaleye çıkardığı” hayvanlar ve kentler şöyle: 25 Ekim: Isparta ve Antalya: 30 dağ keçisi 1 Kasım: Gümüşhane: 2 yaban keçisi 23 Ekim: Adana, Hatay Kayseri, Mersin ve Niğde: 65 yaban keçisi 24 Ekim: Adıyaman: 7 yaban keçisi 26 Ekim: Erzincan: 7 yaban keçisi, 1 çengel boynuzlu dağ keçisi 27 Ekim: Karaman: 4 yaban keçisi, 1 Anadolu yaban koyunu 1 Kasım: Giresun: 10 yaban keçisi 2 Kasım: Van: 4 yaban keçisi 26 Ekim: Bingöl: 6 çengel boynuzlu dağ keçisi, 2 yaban keçisi.
Gümüşhanenin de dahil olduğu 15 kentte 159 yaban keçisi ve yaban koyunu katledilmesi için ihaleye çıkıldı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, av sezonu kapsamında Konya ve Karaman'da beş yaban keçisi ve bir Anadolu Yaban Koyunu para karşılığında katledilmesine izin veren ihaleler düzenleyecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı 8. Bölge Müdürlüğü Konya İl Şube Müdürlüğü ve Karaman İl Şube Müdürlüğü tarafından 27 Ekim’de düzenlenecek ihalelerde teklif vermek için belirlenen muhammen bedel (en düşük bedel) ise 104 bin ile 675 bin TL arasında değişiyor.

Her yıl ‘Avcılık Eğitim Kursu’ düzenleyen Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün bu ay öldürülmek üzere “ihaleye çıkardığı” hayvanlar ve kentler şöyle:

  • 25 Ekim: Isparta ve Antalya: 30 dağ keçisi
  • 1 Kasım: Gümüşhane: 2 yaban keçisi
  • 23 Ekim: Adana, Hatay Kayseri, Mersin ve Niğde: 65 yaban keçisi
  • 24 Ekim: Adıyaman: 7 yaban keçisi
  • 26 Ekim: Erzincan: 7 yaban keçisi, 1 çengel boynuzlu dağ keçisi
  • 27 Ekim: Karaman: 4 yaban keçisi, 1 Anadolu yaban koyunu
  • 1 Kasım: Giresun: 10 yaban keçisi
  • 2 Kasım: Van: 4 yaban keçisi
  • 26 Ekim: Bingöl: 6 çengel boynuzlu dağ keçisi, 2 yaban keçisi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.