Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İliç’te 1 İşçinin Daha Cansız Bedenine Ulaşıldı

Yaşam 04.06.2024 - 15:34, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:37 3233+ kez okundu.
 

İliç’te 1 İşçinin Daha Cansız Bedenine Ulaşıldı

Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat'ta meydana gelen maden faciasında toprak altında kalan 9 işçiden 1'inin daha cansız bedenine ulaşıldı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç'te yaşanan heyelan sonrası toprak altında kalan 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, 9 işçi toprak altında kalmıştı. Bakan Bayraktar, X hesabından yaptığı paylaşımda 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Bayraktar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Erzincan İliç’te yaşanan heyelan sonrası toprak altında kalan işçi kardeşlerimizden birinin daha bedenine ulaştık. Acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Toprak altında kalan tüm işçilerimize ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz.” 13 Şubat’tan bu yana toprak altından cansız bedeni çıkarılan işçi sayısı 5’e yükseldi.
Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat'ta meydana gelen maden faciasında toprak altında kalan 9 işçiden 1'inin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç'te yaşanan heyelan sonrası toprak altında kalan 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, 9 işçi toprak altında kalmıştı. Bakan Bayraktar, X hesabından yaptığı paylaşımda 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Bayraktar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Erzincan İliç’te yaşanan heyelan sonrası toprak altında kalan işçi kardeşlerimizden birinin daha bedenine ulaştık. Acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Toprak altında kalan tüm işçilerimize ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz.

13 Şubat’tan bu yana toprak altından cansız bedeni çıkarılan işçi sayısı 5’e yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.