Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kemal Erdoğan Milletvekili aday adaylığı için istifa etti

Gümüşhane 15.03.2023 - 19:11, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3792+ kez okundu.
 

Kemal Erdoğan Milletvekili aday adaylığı için istifa etti

Kemal Erdoğan 28. dönem milletvekili genel seçimi için AK Parti’den Gümüşhane milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Kemal Erdoğan Gümüşhane Milletvekili Aday Adaylığı için istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. 14 Mayısta Yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde  Aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu.   Seçim sürecine fiilen girdik. Ülkemiz için hayırlı olsun, hayırlar getirsin inşallah. Büyük bir afet ve acılı günlerin burukluğu ile gidiyoruz bu seçime..Öncelikle Rabbim, ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın! Evet! Bizler siyaseti; "hizmet ile birlikte bizi biz yapan inanç ve değerlerin hayata hakim kılınması mücadelesi" olarak öğrendik, böyle inanıyoruz.. Bununla birlikte günümüzde, sözlerin kifayet etmediğini, siyaset ve siyasetçiye negatif bir bakışın da varlığını biliyor ve anlıyoruz. Ve şahsen bundan da hiç yüksünmüyorum. Çünkü naçizane tüm hayatımız bizi bilen ve tanıyanlar için ortadadır. Bugün ise geldiğimiz süreçte, bundan böyle "tüm enerjimizi, yalnızca memleketim ve değerlerimiz adına harcamak amacıyla siyasetin içinde güçlü bir şekilde var olacağız." Bu değerlerden inşallah sapmadan, makam - mevki hesabı yapmadan bu yolda samimi olacağız. Şayet yanlış, eksik yada kusurumuz olursa da eleştiriden yüksünmeyeceğiz.. Peki siyasetten hiç mi bir beklentiniz yok diye sorulursa elbette vardır : Ahlak, Adalet, Hakkaniyet, Dürüst siyaset diyoruz.. Ayrıca siyaseti hırs ve iddia işi değil, ideal işi olarak göreceğiz ve belli grup yada kişilerin değil herkesin arkası olacağız..   Bu anlamda 14 Mayısta yapılacak seçimler için güzel memletimden Ak Parti aday adayı olmak üzere resmi görevimden ayrılmış bulunuyorum..   Biz üzerimize düşeni yapacağız taktir Mevlanındır.. Bu duygularla tüm eş, dost ve kardeşlerime selam, sevgi ve saygılarımı arz ediyorum. Kemal Erdoğan
Kemal Erdoğan 28. dönem milletvekili genel seçimi için AK Parti’den Gümüşhane milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Kemal Erdoğan Gümüşhane Milletvekili Aday Adaylığı için istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

14 Mayısta Yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde  Aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu.

 

Seçim sürecine fiilen girdik. Ülkemiz için hayırlı olsun, hayırlar getirsin inşallah. Büyük bir afet ve acılı günlerin burukluğu ile gidiyoruz bu seçime..Öncelikle Rabbim, ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın!
Evet! Bizler siyaseti; "hizmet ile birlikte bizi biz yapan inanç ve değerlerin hayata hakim kılınması mücadelesi" olarak öğrendik, böyle inanıyoruz..


Bununla birlikte günümüzde, sözlerin kifayet etmediğini, siyaset ve siyasetçiye negatif bir bakışın da varlığını biliyor ve anlıyoruz. Ve şahsen bundan da hiç yüksünmüyorum. Çünkü naçizane tüm hayatımız bizi bilen ve tanıyanlar için ortadadır.


Bugün ise geldiğimiz süreçte, bundan böyle "tüm enerjimizi, yalnızca memleketim ve değerlerimiz adına harcamak amacıyla siyasetin içinde güçlü bir şekilde var olacağız." Bu değerlerden inşallah sapmadan, makam - mevki hesabı yapmadan bu yolda samimi olacağız. Şayet yanlış, eksik yada kusurumuz olursa da eleştiriden yüksünmeyeceğiz..


Peki siyasetten hiç mi bir beklentiniz yok diye sorulursa elbette vardır :
Ahlak,
Adalet,
Hakkaniyet,
Dürüst siyaset diyoruz..
Ayrıca siyaseti hırs ve iddia işi değil, ideal işi olarak göreceğiz ve belli grup yada kişilerin değil herkesin arkası olacağız..

 

Bu anlamda 14 Mayısta yapılacak seçimler için güzel memletimden Ak Parti aday adayı olmak üzere resmi görevimden ayrılmış bulunuyorum..
 

Biz üzerimize düşeni yapacağız taktir Mevlanındır..
Bu duygularla tüm eş, dost ve kardeşlerime selam, sevgi ve saygılarımı arz ediyorum. Kemal Erdoğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.