Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit halkı Reisi Kendin' den biliyor

Gümüşhane 30.05.2023 - 14:37, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3025+ kez okundu.
 

Kelkit halkı Reisi Kendin' den biliyor

13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 seçimlerinde il bazında en yüksek oy oranını Bayburt'tan alırken 2. sırada en yüksek oy oranı alan il Gümüşhane oldu.
2023 seçimlerinde en yüksek ikinci oyu olan Gümühane'nin  Ak Parti  Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz  seçim değerlendirmesinde bulundu.   İlçe Başkanı Tüysüz '' Kelkit halkı reisi kendinden biliyor '' dedi. Kelkit halkı Sayın Cumhurbaşkanımızın yaşam tarzını kendine yakın görüyor. Bu anlmada teşkilatlar olarak Kelkit'te bizim elimiz çok güçlü.   Kelkit Ak Parti teşkilatları olarak bizler Sayın Cumhurbaşkanımıza bir nebze de olsa katkı sunabilmek ve davasına hizmet edebilmek adına tüm gayretimiz ile çalıştık. Kelkit ilçe teşkilatı olarak seçimden seçime sahaya inen bir çalışma anlayışımız kesinlikle yok. Ben şahsım olarak kendi işlerimi bir kenera bıraktım.Partiyi hiç kapatmadık, 5 yıldır devamlı milletimizle beraber köy köy dolaşıyoruz. Yalnızca seçim sürecinde değil , her daim vatandaşlarımızla birlikte olduk, hasbihal ettik.  İlk tur sonuçlarına göre ikinci turda sandık sandık çalıştık. İlk turda çıkan sandık sonuçlarına göre eksik olduğumuz yerleri tespit edip o bölgelerde tüm teşkilat olarak çalışmalar yaptık.   İk turda sandığa gelemeyen , eksik olduğumuz yerlerde ki tüm vatandaşlarımıza ulaştık. İlk turda  ilçemiz dışındaki her seçmenimize ulaşıp , sandığa getirmek için gerekli çalışmaları yaptık. Gümüşhanenemizden , Kelkitimizden çıkan bu sonuç bizleri gururlandırdı. Tüm Gümüşhaneli, Kelkitli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyor, seçimin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum şeklinde konuştu.   Haber:kocelitv.com
13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 seçimlerinde il bazında en yüksek oy oranını Bayburt'tan alırken 2. sırada en yüksek oy oranı alan il Gümüşhane oldu.

2023 seçimlerinde en yüksek ikinci oyu olan Gümühane'nin  Ak Parti  Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz  seçim değerlendirmesinde bulundu.

 

İlçe Başkanı Tüysüz '' Kelkit halkı reisi kendinden biliyor '' dedi. Kelkit halkı Sayın Cumhurbaşkanımızın yaşam tarzını kendine yakın görüyor. Bu anlmada teşkilatlar olarak Kelkit'te bizim elimiz çok güçlü.

 

Kelkit Ak Parti teşkilatları olarak bizler Sayın Cumhurbaşkanımıza bir nebze de olsa katkı sunabilmek ve davasına hizmet edebilmek adına tüm gayretimiz ile çalıştık. Kelkit ilçe teşkilatı olarak seçimden seçime sahaya inen bir çalışma anlayışımız kesinlikle yok.

Ben şahsım olarak kendi işlerimi bir kenera bıraktım.Partiyi hiç kapatmadık, 5 yıldır devamlı milletimizle beraber köy köy dolaşıyoruz. Yalnızca seçim sürecinde değil , her daim vatandaşlarımızla birlikte olduk, hasbihal ettik. 

İlk tur sonuçlarına göre ikinci turda sandık sandık çalıştık. İlk turda çıkan sandık sonuçlarına göre eksik olduğumuz yerleri tespit edip o bölgelerde tüm teşkilat olarak çalışmalar yaptık.

 

İk turda sandığa gelemeyen , eksik olduğumuz yerlerde ki tüm vatandaşlarımıza ulaştık. İlk turda  ilçemiz dışındaki her seçmenimize ulaşıp , sandığa getirmek için gerekli çalışmaları yaptık.

Gümüşhanenemizden , Kelkitimizden çıkan bu sonuç bizleri gururlandırdı.

Tüm Gümüşhaneli, Kelkitli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyor, seçimin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum şeklinde konuştu.

 

Haber:kocelitv.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.