Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bankalara En Az Borcu Olan İl Bayburt oldu.

Yaşam 07.11.2023 - 20:51, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3168+ kez okundu.
 

Bankalara En Az Borcu Olan İl Bayburt oldu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun açıkladığı verilere göre, bankalara en çok ve en az borcu olan şehirler belli oldu.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu da 3 aylık periyotlar dahilinde en borçlu şehirleri sıralıyor.   BDDK'nın verilerine göre, Türkiye'nin en büyük nüfusa sahip şehri olan İstanbul 3,7 trilyon lira ile en borçlu iller listesinde birinci sırada yer alıyor.   İstanbul'u 1,4 trilyon lira kredi borcuyla Ankara takip ediyor. Üçüncü sırayı ise 521 milyar lirayla İzmir aldı.   En az borcu olan illerin başında 2.8 milyar lira ile Bayburt yer aldı. Bayburt'u 4 milyar lirayla Tunceli takip etti.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun açıkladığı verilere göre, bankalara en çok ve en az borcu olan şehirler belli oldu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu da 3 aylık periyotlar dahilinde en borçlu şehirleri sıralıyor.

 

BDDK'nın verilerine göre, Türkiye'nin en büyük nüfusa sahip şehri olan İstanbul 3,7 trilyon lira ile en borçlu iller listesinde birinci sırada yer alıyor.

 

İstanbul'u 1,4 trilyon lira kredi borcuyla Ankara takip ediyor. Üçüncü sırayı ise 521 milyar lirayla İzmir aldı.

 

En az borcu olan illerin başında 2.8 milyar lira ile Bayburt yer aldı. Bayburt'u 4 milyar lirayla Tunceli takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.