Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MİLLİ EMLAKDAN TALİH KUŞU !!!

Yaşam 01.12.2023 - 11:33, Güncelleme: 01.12.2023 - 11:33 4491+ kez okundu.
 

MİLLİ EMLAKDAN TALİH KUŞU !!!

Bayburtlular 15.000 TL'niz varsa yatırımlık talih kuşu kafanıza kondu!
MİLLİ EMLAK BAYBURT’TA ARSA SATIŞI YAPACAK  Yaptığı uygun arsa satışlarıyla son dönemde bir hayli dikkat çeken Milli Emlak, bu sefer Bayburt'lu olanların yüzünü güldürecek. Resmen talih kuşu bu sefer Bayburt'lu olanların yüzüne güldü. Arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar kaçırılmayacak fırsattaki arsayı Milli Emlak üzerinden 15.000 TL’ye satın alabilecek. İhale yöntemiyle satılacak olan bu arsa, Milli Emlak tarafından satışa çıkartılacak. Bayburt ilinde bulunan bu arsa 322,34 metre² alana sahip. Bu arsaya sahip olmak isteyen vatandaşlar cebinde 15.000 TL varsa başvuruda bulunabilecekler. Arsanın başvuru bedeli ise 3900 TL olarak açıklandı. Vatandaşlar detaylı bilgiye ise “Bayburt.csb.gov.tr” adresi üzerinden ulaşım sağlayabilecek. Ek olarak Milli Emlak'ın bütün uygun fiyatlı satışları içinde vatandaşlar Milli Emlak Müdürlüğü resmi internet sitesini ziyaret edebilecekler.
Bayburtlular 15.000 TL'niz varsa yatırımlık talih kuşu kafanıza kondu!

MİLLİ EMLAK BAYBURT’TA ARSA SATIŞI YAPACAK 

Yaptığı uygun arsa satışlarıyla son dönemde bir hayli dikkat çeken Milli Emlak, bu sefer Bayburt'lu olanların yüzünü güldürecek. Resmen talih kuşu bu sefer Bayburt'lu olanların yüzüne güldü. Arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar kaçırılmayacak fırsattaki arsayı Milli Emlak üzerinden 15.000 TL’ye satın alabilecek.

İhale yöntemiyle satılacak olan bu arsa, Milli Emlak tarafından satışa çıkartılacak. Bayburt ilinde bulunan bu arsa 322,34 metre² alana sahip. Bu arsaya sahip olmak isteyen vatandaşlar cebinde 15.000 TL v arsa başvuruda bulunabilecekler. Arsanın başvuru bedeli ise 3900 TL olarak açıklandı. Vatandaşlar detaylı bilgiye ise “Bayburt.csb.gov.tr” adresi üzerinden ulaşım sağlayabilecek. Ek olarak Milli Emlak'ın bütün uygun fiyatlı satışları içinde vatandaşlar Milli Emlak Müdürlüğü resmi internet sitesini ziyaret edebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.