Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Trabzon'da Sahte Altın Satan Kuyumcu İddiası! 22 Şikâyet var

Yaşam 07.12.2023 - 13:14, Güncelleme: 07.12.2023 - 13:18 5930+ kez okundu.
 

Trabzon'da Sahte Altın Satan Kuyumcu İddiası! 22 Şikâyet var

Trabzon’da 1 kuyumcunun piyasa fiyatının altında altın sattığı iddiasıyla 22 kişiyi dolandırdığı ileri sürüldü.
Trabzon’da faaliyet gösteren bir kuyumcunun piyasa fiyatından ucuz altın satmak ve sahte altın vermek suretiyle 22 kişiyi dolandırdığı iddia edildi.   Edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş Caddesinde faaliyet gösteren bir kuyumcu piyasa fiyatından ucuz altın vaadiyle 22 kişiden 3 Milyon 90 Bin 685 TL para topladı. Kuyumcunun verdiği altınların sahte olduğunu ileri süren 22 kişi polis ekiplerine başvurarak şikayetçi oldu.   Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda kuyumcu işletmecileri İ.K. ve A.K. yakalanarak gözaltına alındı.   İşyerinde yapılan aramalarda ise 3,5 kg. Gümüş, 7 kg. Sarı İmitasyon, 85 gr. Altın ele geçirildi. İ.K. ve A.K.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.          Haber 61
Trabzon’da 1 kuyumcunun piyasa fiyatının altında altın sattığı iddiasıyla 22 kişiyi dolandırdığı ileri sürüldü.

Trabzon’da faaliyet gösteren bir kuyumcunun piyasa fiyatından ucuz altın satmak ve sahte altın vermek suretiyle 22 kişiyi dolandırdığı iddia edildi.

 

Edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş Caddesinde faaliyet gösteren bir kuyumcu piyasa fiyatından ucuz altın vaadiyle 22 kişiden 3 Milyon 90 Bin 685 TL para topladı. Kuyumcunun verdiği altınların sahte olduğunu ileri süren 22 kişi polis ekiplerine başvurarak şikayetçi oldu.

 

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda kuyumcu işletmecileri İ.K. ve A.K. yakalanarak gözaltına alındı.

 

İşyerinde yapılan aramalarda ise 3,5 kg. Gümüş, 7 kg. Sarı İmitasyon, 85 gr. Altın ele geçirildi.

İ.K. ve A.K.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

         Haber 61

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.