Kelkit Halk Eğitim Merkezinde 'Sergiler Görücüye Çıktı'

Yaşam 03.06.2024 - 15:57, Güncelleme: 03.06.2024 - 17:09 6277+ kez okundu.
 

Kelkit Halk Eğitim Merkezinde 'Sergiler Görücüye Çıktı'

Kelkit Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerin bir yıl boyunca el emeği göz nuru ile ürettikleri binlerce ürün açılan sergide görücüye çıktı.
Hayat Boyu Öğrenme Kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Kelkit Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda hazırlanan ürünlerin sergilendiği “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında Kelkit Halk Egitim Merkezinde düzenlenen sergi açılış programı gerçekleştirildi. Usta Öğretici ve Kursiyerler tarafından yapılan çalışmalar, ürünler ,üretim ve uygulama aşamalarıyla birlikte ziyaretçilere tanıtıldı. Sergiye Kaymakam Sn Kadir ALGIN, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Kaya, Kelkit Halk Egitim Müdürü Yıldıray Meral, İlçe protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlar  tarafından gerçekleştirildi. Sergiye katılımın yogun olması sergiye emek verenlerin yüzünü güldürdü.
Kelkit Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerin bir yıl boyunca el emeği göz nuru ile ürettikleri binlerce ürün açılan sergide görücüye çıktı.

Hayat Boyu Öğrenme Kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Kelkit Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda hazırlanan ürünlerin sergilendiği “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında Kelkit Halk Egitim Merkezinde düzenlenen sergi açılış programı gerçekleştirildi.

Usta Öğretici ve Kursiyerler tarafından yapılan çalışmalar, ürünler ,üretim ve uygulama aşamalarıyla birlikte ziyaretçilere tanıtıldı.

Sergiye Kaymakam Sn Kadir ALGIN, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Kaya, Kelkit Halk Egitim Müdürü Yıldıray Meral, İlçe protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlar  tarafından gerçekleştirildi.

Sergiye katılımın yogun olması sergiye emek verenlerin yüzünü güldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.