Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kürtün İlçe Başkanı Hayatını Kaybetti

Yaşam 25.06.2024 - 10:32, Güncelleme: 25.06.2024 - 10:48 2673 kez okundu.
 

Kürtün İlçe Başkanı Hayatını Kaybetti

AK Parti Kürtün ilçe başkanı 54 yaşındaki Osman Şen, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek bu gece yarısı Trabzon'da hayatını kaybetti.
Vefat haberini AK Parti Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse duyurdu. Köse yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Kürtün İlçe başkanımız, dava ve yol arkadaşımız, değerli ağabeyim Osman Şen’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Fedâkârlık abidesi değerli başkanıma Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı. İlçede 4 dönem boyunca merkez mahalle muhtarlığı yapan ve 2023 yılı Eylül ayından beri de AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Şen, kanser hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Son bir aydır Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören 3 çocuk babası Şen, bu gece yarısı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazesi bugün  ikindi namazına müteakip Kürtün ilçe merkezinde kılınacak cenaze namazının ardından Camiyanı Mahallesi mezarlığında toprağa verilecek.
AK Parti Kürtün ilçe başkanı 54 yaşındaki Osman Şen, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek bu gece yarısı Trabzon'da hayatını kaybetti.

Vefat haberini AK Parti Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse duyurdu. Köse yaptığı sosyal medya paylaşımında, " Kürtün İlçe başkanımız, dava ve yol arkadaşımız, değerli ağabeyim Osman Şen’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Fedâkârlık abidesi değerli başkanıma Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

İlçede 4 dönem boyunca merkez mahalle muhtarlığı yapan ve 2023 yılı Eylül ayından beri de AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Şen, kanser hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.

Son bir aydır Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören 3 çocuk babası Şen, bu gece yarısı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenazesi bugün  ikindi namazına müteakip Kürtün ilçe merkezinde kılınacak cenaze namazının ardından Camiyanı Mahallesi mezarlığında toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.