Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bu Sefer Madalyalar Sırbistan'dan Geldi

Spor 25.06.2024 - 11:38, Güncelleme: 25.06.2024 - 11:46 2475 kez okundu.
 

Bu Sefer Madalyalar Sırbistan'dan Geldi

Sırbistan'ın Novi Sad şehrinde, 22 ülkeden sporcuların katılımıyla yapılan Serbian U17 International Badminton Turnuvası'nda Türkiye’yi temsil eden Erzincanlı 3 milli sporcu, 1 altın 2 gümüş madalya kazandılar.
Turnuvaya katılan Erzincanlı milli sporculardan; Nisanur Çimen - Gökay Göl, 64 çiftin yarıştığı Karışık Çiftler Kategorisinde 1. olup ülkemize altın madalya kazandırdılar. Aleyna Korkut, 64 sporcunun yarıştığı Tek Kadınlar Kategorisinde 2. olup ülkemize gümüş madalya kazandırdı. Nisanur Çimen - Aleyna Korkut, 34 çiftin yarıştığı Çift Kadınlar Katagorisinde 2. olup ülkemize gümüş madalya kazandırdılar. Turnuvayla ilgili bilgi veren Milli takım antrenörleri Murad SÖNMEZ ve Uğur ERÇETİN:''Milli takım maçları bizim için gurur kaynağımızdır. Bu maçlara tüm enerjimizi harcayarak hazırlanıyoruz sporcularımızın Avrupanın ortasında  aldıkları madalyalarla Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri bizi çok duygulandırdı,onlarla gurur duyuyoruz ve Ülkemiz adına daha nice madalyalar kazandırmaları için çalışmalarımızı azimle sürdüreceğiz. Bize desteklerini esirgemeyen Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze ,Erzincan Milli eğitim Müdürlüğümüze ve sporcularımızın kulupleri olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübüne ve Erzincan İl Özel idaresi Spor Kulübüne çok teşekür ederiz.'' ifadelerine yer verdi.
Sırbistan'ın Novi Sad şehrinde, 22 ülkeden sporcuların katılımıyla yapılan Serbian U17 International Badminton Turnuvası'nda Türkiye’yi temsil eden Erzincanlı 3 milli sporcu, 1 altın 2 gümüş madalya kazandılar.

Turnuvaya katılan Erzincanlı milli sporculardan; Nisanur Çimen - Gökay Göl, 64 çiftin yarıştığı Karışık Çiftler Kategorisinde 1. olup ülkemize altın madalya kazandırdılar.

Aleyna Korkut, 64 sporcunun yarıştığı Tek Kadınlar Kategorisinde 2. olup ülkemize gümüş madalya kazandırdı.

Nisanur Çimen - Aleyna Korkut, 34 çiftin yarıştığı Çift Kadınlar Katagorisinde 2. olup ülkemize gümüş madalya kazandırdılar.

Turnuvayla ilgili bilgi veren Milli takım antrenörleri Murad SÖNMEZ ve Uğur ERÇETİN:''Milli takım maçları bizim için gurur kaynağımızdır. Bu maçlara tüm enerjimizi harcayarak hazırlanıyoruz sporcularımızın Avrupanın ortasında  aldıkları madalyalarla Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri bizi çok duygulandırdı,onlarla gurur duyuyoruz ve Ülkemiz adına daha nice madalyalar kazandırmaları için çalışmalarımızı azimle sürdüreceğiz.

Bize desteklerini esirgemeyen Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze , Erzincan Milli eğitim Müdürlüğümüze ve sporcularımızın kulupleri olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübüne ve Erzincan İl Özel idaresi Spor Kulübüne çok teşekür ederiz.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.