Erzincan'lı Milli Sporcular Madalyalarla Döndü

Yaşam 18.07.2024 - 13:09, Güncelleme: 18.07.2024 - 13:19 4221+ kez okundu.
 

Erzincan'lı Milli Sporcular Madalyalarla Döndü

11-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında İstanbul'da yapılan Intercıty U13 ve U17 Youth Open İnternational 2024 Uluslararası Badminton turnuvası 7 Ülkenin katılımıyla yapıldı.
Bu Turnuvada Milli takımı temsil etmek üzere turnuvaya çağrılan Aleyna KORKUT ve Kağan ERÇETİN Türkiye'yi 2 branşda yarışarak temsil ettiler. Ülkemizi başarıyla temsil ederek Türkiye'ye 4 altın Madalya kazandırdılar. Milli sporcularımızın almış oldukları dereceler şunlardır: Aleyna KORKUT:Tek bayanlarda ve Karışık çiftlerde şampıyon olurken , Kağan ERÇETİN:Tek erkeklerde ve çift erkeklerde kürsünün en üstünde yer alarak, toplamda Türkiye'ye 4 altın madalya kazandırmışlardır. Yaptıkları bu başarı ile Milli takımımızında gözbebeği olmakla birlikte spor severler tarafından gelecekte çok daha büyük başarılar kazanacakları ve geleceğin şampiyonları olarak otoriteler tarafından değerlendirildi. Başarılı bu 2 sporcular Erzincan Gençlik Spor İl müdürlüğü bünyesinde Milli takım Antrenörleri Murad SÖNMEZ ve Uğur ERÇETİN tarafından çalıştırmış olup Erzincan İl Özel İdaresi ve Erzincan Türk Telkom Spor Kulübü lisanslı sporcularıdır.
11-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında İstanbul'da yapılan Intercıty U13 ve U17 Youth Open İnternational 2024 Uluslararası Badminton turnuvası 7 Ülkenin katılımıyla yapıldı.

Bu Turnuvada Milli takımı temsil etmek üzere turnuvaya çağrılan Aleyna KORKUT ve Kağan ERÇETİN Türkiye'yi 2 branşda yarışarak temsil ettiler.

Ülkemizi başarıyla temsil ederek Türkiye'ye 4 altın Madalya kazandırdılar.

Milli sporcularımızın almış oldukları dereceler şunlardır:

Aleyna KORKUT:Tek bayanlarda ve Karışık çiftlerde şampıyon olurken ,

Kağan ERÇETİN:Tek erkeklerde ve çift erkeklerde kürsünün en üstünde yer alarak, toplamda Türkiye'ye 4 altın madalya kazandırmışlardır.

Yaptıkları bu başarı ile Milli takımımızında gözbebeği olmakla birlikte spor severler tarafından gelecekte çok daha büyük başarılar kazanacakları ve geleceğin şampiyonları olarak otoriteler tarafından değerlendirildi.

Başarılı bu 2 sporcular Erzincan Gençlik Spor İl müdürlüğü bünyesinde Milli takım Antrenörleri Murad SÖNMEZ ve Uğur ERÇETİN tarafından çalıştırmış olup Erzincan İl Özel İdaresi ve Erzincan Türk Telkom Spor Kulübü lisanslı sporcularıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.