Şiran Yıldız Spor Store Açıldı

Gündem 04.10.2024 - 12:17, Güncelleme: 04.10.2024 - 12:24 622 kez okundu.
 

Şiran Yıldız Spor Store Açıldı

Tarihinde ilk kez bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Şiran Yıldız Sporun lisanslı ürünlerinin satılacağı Şiran Yıldız Spor Store faaliyete geçti.
Şiran Medyan karşısına açılan işletmenin açılışına Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, Şiran İlçe Emniyet Müdürü Salih Uslu, Şiran Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tarık Şahin, Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, ŞİDEF Gümüşhane İl Temsilcisi ve Şiran Spor Yönetim Kurulu Üyesi Fazıl Şafak Çelik, protokol üyeleri, oda ve dernek başkanları ve şiran halkı katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, “Bu anlamlı günde yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Geçen süreçte Şiran Yıldız Spor’umuza emek vermiş ne kadar isim varsa hepsini saygıyla anıyorum. Şiran Yıldız Sporumuz hem şehir sevgisi olarak hem de kulüp aidiyeti olarak Türkiye’de örnek gösterilen bir camia haline gelmiştir. Bizler yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte devraldığımız bu onurlu görevi en iyi şekilde temsil etmenin sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Şehrimize ve camiamıza yakışır şekilde hareket etmeye özen gösteriyoruz. Uzun süredir çalıştığımız projemizi sonlandırdık. Bu zorlu süreçte yolumuzu açan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Taraftarımız, lisanslı ürünlerimizden alıp takımlarına destek olabilirler. Storemiz şehrimize ve Şiran Yıldız Sporumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Açılışımıza katılan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.     Şiran Belediye Başkanı Abdul Baki Kara da “Bugün burada Şiran Yıldızsporumuzun store mağazasını açıyoruz. Tabi sahiplenilmesi durumunda bu gibi mağazalar kulüplere gelir elde ediyor. Ben inşallah tüm Şiran’ın bu mağazaya sahip çıkacağına inanıyorum. Erhan başkanımız bir proje olarak getirdiğinde biz de kendilerine sonuna kadar destek vereceğimizi ifade ettik. Kalıcı gelir noktasında el birliğiyle çalışmaya devam edelim. Şiran Yıldız Spor’umuz şehrimizin marka değerlerinden bir tanesi. Spor da birleştirici ve aracılık eden bir araçtır. Bu aracı da iyi kullandığımızda tüm kitlelere ulaşır. Tekrardan açılışımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ise “İlçemize yeni bir enerji getirecek olan Şiran Yıldız Sporumuzun Storesinin açılışını yaptık. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hem tüm vatandaşlarımıza bu güzel kulübe destek olmaya davet ediyorum hem de takımımıza Pazar günü başlayacak olan 2024-2025 sezonunda başarılar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Şiran Yıldız Spor Storesi hizmete açıldı. Açılışın ardından davetliler ve vatandaşlar alışveriş yaptı.  
Tarihinde ilk kez bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Şiran Yıldız Sporun lisanslı ürünlerinin satılacağı Şiran Yıldız Spor Store faaliyete geçti.

Şiran Medyan karşısına açılan işletmenin açılışına Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, Şiran İlçe Emniyet Müdürü Salih Uslu, Şiran Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tarık Şahin, Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, ŞİDEF Gümüşhane İl Temsilcisi ve Şiran Spor Yönetim Kurulu Üyesi Fazıl Şafak Çelik, protokol üyeleri, oda ve dernek başkanları ve şiran halkı katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, “Bu anlamlı günde yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Geçen süreçte Şiran Yıldız Spor’umuza emek vermiş ne kadar isim varsa hepsini saygıyla anıyorum. Şiran Yıldız Sporumuz hem şehir sevgisi olarak hem de kulüp aidiyeti olarak Türkiye’de örnek gösterilen bir camia haline gelmiştir. Bizler yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte devraldığımız bu onurlu görevi en iyi şekilde temsil etmenin sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Şehrimize ve camiamıza yakışır şekilde hareket etmeye özen gösteriyoruz. Uzun süredir çalıştığımız projemizi sonlandırdık. Bu zorlu süreçte yolumuzu açan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Taraftarımız, lisanslı ürünlerimizden alıp takımlarına destek olabilirler. Storemiz şehrimize ve Şiran Yıldız Sporumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Açılışımıza katılan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

 

Şiran Belediye Başkanı Abdul Baki Kara da “Bugün burada Şiran Yıldızsporumuzun store mağazasını açıyoruz. Tabi sahiplenilmesi durumunda bu gibi mağazalar kulüplere gelir elde ediyor. Ben inşallah tüm Şiran’ın bu mağazaya sahip çıkacağına inanıyorum. Erhan başkanımız bir proje olarak getirdiğinde biz de kendilerine sonuna kadar destek vereceğimizi ifade ettik. Kalıcı gelir noktasında el birliğiyle çalışmaya devam edelim. Şiran Yıldız Spor’umuz şehrimizin marka değerlerinden bir tanesi. Spor da birleştirici ve aracılık eden bir araçtır. Bu aracı da iyi kullandığımızda tüm kitlelere ulaşır. Tekrardan açılışımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ise “İlçemize yeni bir enerji getirecek olan Şiran Yıldız Sporumuzun Storesinin açılışını yaptık. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hem tüm vatandaşlarımıza bu güzel kulübe destek olmaya davet ediyorum hem de takımımıza Pazar günü başlayacak olan 2024-2025 sezonunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Şiran Yıldız Spor Storesi hizmete açıldı. Açılışın ardından davetliler ve vatandaşlar alışveriş yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.