Kaymakam ALGIN, Günbatur Köyünde İncelemelerde Bulundu

Yaşam 16.07.2024 - 16:43, Güncelleme: 16.07.2024 - 16:52 4814+ kez okundu.
 

Kaymakam ALGIN, Günbatur Köyünde İncelemelerde Bulundu

Kelkit İlçesinin Günbatur köyünde dün meydana gelen sel felaketinin ardından Kaymakam Algın ve heyeti köyde incelemelerde bulundu.
İlçemize bağlı Günbatur köyünde etkili olan sağanak yağış sebebi ile oluşan su baskını sonrası evlerin, ahırların ve tarım arazilerinin zarar görmesi üzerine; Kaymakamı Sn Kadir ALGIN, İl Genel Meclis Üyeleri, kurum amirleri ile birlikte köyde incelemelerde bulundu. Kaymakam ALGIN, su baskınından dolayı evlerine su dolan, evleri yıkılan, zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ziyarette köy muhtarı ve vatandaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam ALGIN, sel afetinin hasar verdiği alanlarda incelemelerde bulundu.
Kelkit İlçesinin Günbatur köyünde dün meydana gelen sel felaketinin ardından Kaymakam Algın ve heyeti köyde incelemelerde bulundu.

İlçemize bağlı Günbatur köyünde etkili olan sağanak yağış sebebi ile oluşan su baskını sonrası evlerin, ahırların ve tarım arazilerinin zarar görmesi üzerine; Kaymakamı Sn Kadir ALGIN, İl Genel Meclis Üyeleri, kurum amirleri ile birlikte köyde incelemelerde bulundu.

Kaymakam ALGIN, su baskınından dolayı evlerine su dolan, evleri yıkılan, zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette köy muhtarı ve vatandaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam ALGIN, sel afetinin hasar verdiği alanlarda incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.