Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit, 10 Futbolcu ile Sözleşme İmzaladı

Gümüşhane 21.08.2023 - 21:50, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3700+ kez okundu.
 

Kelkit, 10 Futbolcu ile Sözleşme İmzaladı

TFF 3.lig ekiplerinden temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor, transferler çalışmalarına başladı.
Temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor, iç ve dış transfer çalışmalarında birçok oyuncuyla sözleşme imzaladı.     Temsilcimiz iç transferde Erkan Bükülmez ile 2 yıllık, Hüseyin Berke Albayrak ile 2 yıllık, Batuhan Uçan ile 2 yıllık, Batuhan Recep Atay ile 2 yıllık, Bedirhan Salih ile 2 yıllık, Eyüphan Çinemre ile 2 yıllık, Mertkan Cengiz ile 2 yıllık  ve Onur Demir ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.   Dış transferde ise kanat oyuncusu Enes Ocak ile 1 yıllık ve orta saha oyuncusu İdris Güneş ile 1 yıllık anlaşma sağlandı.   
TFF 3.lig ekiplerinden temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor, transferler çalışmalarına başladı.

Temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor, iç ve dış transfer çalışmalarında birçok oyuncuyla sözleşme imzaladı.  

 

Temsilcimiz iç transferde Erkan Bükülmez ile 2 yıllık, Hüseyin Berke Albayrak ile 2 yıllık, Batuhan Uçan ile 2 yıllık, Batuhan Recep Atay ile 2 yıllık, Bedirhan Salih ile 2 yıllık, Eyüphan Çinemre ile 2 yıllık, Mertkan Cengiz ile 2 yıllık  ve Onur Demir ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

 

Dış transferde ise kanat oyuncusu Enes Ocak ile 1 yıllık ve orta saha oyuncusu İdris Güneş ile 1 yıllık anlaşma sağlandı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.