Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Yaşam 30.05.2024 - 16:35, Güncelleme: 31.05.2024 - 10:41 5110+ kez okundu.
 

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet ve ödül töreni yapıldı.
Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu, Sema Doğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun ortaklaşa hazırladıkları 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet ve ödül töreni Kelkit Aydın Dogan yerleşkesinde yapıldı. Programa: Kelkit Kaymakamı Sn Kadir ALGIN, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Sn Halil İbrahim ZEYBEK, Kelkit Belediyesi Başkanı Sn Ünal YILMAZ, Yüksekokul Müdürleri, kurum amirleri ve veliler katıldı.
Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet ve ödül töreni yapıldı.

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu, Sema Doğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun ortaklaşa hazırladıkları 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet ve ödül töreni Kelkit Aydın Dogan yerleşkesinde yapıldı.

Programa: Kelkit Kaymakamı Sn Kadir ALGIN, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Sn Halil İbrahim ZEYBEK, Kelkit Belediyesi Başkanı Sn Ünal YILMAZ, Yüksekokul Müdürleri, kurum amirleri ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.