Kelkit-Gümüşhane- Kürtün Ziraat Odaları Başkanları Vekil KÜÇÜK'ü Ziyaret Ettiler

Gündem 15.05.2024 - 19:41, Güncelleme: 15.05.2024 - 19:48 7198+ kez okundu.
 

Kelkit-Gümüşhane- Kürtün Ziraat Odaları Başkanları Vekil KÜÇÜK'ü Ziyaret Ettiler

MHP Gümüşhane milletvekili Musa Küçük'ü ziyaret eden Ziraat Odası Başkanları artan çiftci sorunlarını ve taleplerini, görüştüler.
Kelkit, Gümüşhane, Kürtün, Şiran Ziraat odası başkanları Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Ziraat odaları danışma kurulu toplantısına katıldılar. Çiftçi sorun ve taleplerini, Ziraat bankasından çekilen çiftçi kredileri ile alakalı işlem zorluklarının giderilmesi, ve artan maliyetler konusunda verilen teşvik ve desteklerin artırılması, işçi bulma konusunda sıkıntılar çekildiği hususlarını dile getirdiler. Sonrasında tarım bakanı İbrahim Yumaklı ilede görüsen ziraat odası başkanları milletvekili Musa KÜÇÜK' ü ziyaret edip sorunlarını aktardılar.  
MHP Gümüşhane milletvekili Musa Küçük'ü ziyaret eden Ziraat Odası Başkanları artan çiftci sorunlarını ve taleplerini, görüştüler.

Kelkit, Gümüşhane, Kürtün, Şiran Ziraat odası başkanları Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Ziraat odaları danışma kurulu toplantısına katıldılar. Çiftçi sorun ve taleplerini, Ziraat bankasından çekilen çiftçi kredileri ile alakalı işlem zorluklarının giderilmesi, ve artan maliyetler konusunda verilen teşvik ve desteklerin artırılması, işçi bulma konusunda sıkıntılar çekildiği hususlarını dile getirdiler.

Sonrasında tarım bakanı İbrahim Yumaklı ilede görüsen ziraat odası başkanları milletvekili Musa KÜÇÜK' ü ziyaret edip sorunlarını aktardılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.