Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Havzası Entegre Rehabilitasyon Projesi Ele Alındı

Yaşam 28.06.2024 - 08:58, Güncelleme: 28.06.2024 - 09:30 2419 kez okundu.
 

Kelkit Havzası Entegre Rehabilitasyon Projesi Ele Alındı

Kelkit Havzası Kalkınma Birliği Encümen toplantısı Kelkit Belediye Başkanlığı'nda gerçekleşti.
Kelkit Havzası Kalkınma Birliği Encümen toplantısı Kelkit Belediye Başkanlığı'nda gerçekleşti. Toplantıya Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Tokat Valisi ve Birlik Başkanı Numan Hatipoğlu, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Eşref Balki, Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, birlik yetkilileri katıldı. Toplantıda Kelkit Havzası Entegre Rehabilitasyon Projesi ele alınırken, konunun uzmanlar tarafından sunum eşliğinde projenin detayları paylaşıldı. Toplantıda projenin kapsamlı ele alınması ve geniş katılım sağlanması amacıyla bir sonraki toplantının Eylül ayında yapılması kararlaştırıldı. Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, toplantı sonrası yaptığı açıklamada birliğin çalışma alanı içerisinde doğal çevreyi, su kaynaklarını, orman varlığını korumak ve geliştirmek, hava, su ve toprak kirliliğini önlemek ve bunları oluşturan sebepleri ortadan kaldırmak olduğunu söyledi. Kelkit Havzası Bölgesinde tüm sektörlerde sürdürülebilir kalkınmayı gerçekleştirecek her türlü projenin birliğin öncelikleri arasında yer aldığını kaydeden Yılmaz, “Bu yönde projeler yapmak, uygulamak, kültürel değerleri korumak, eko tarımı, turizmi geliştirmek, organik gıda üretimini desteklemek ve insan kaynaklarının eğitimine yönelik çalışmaları değerlendirdik.  İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.
Kelkit Havzası Kalkınma Birliği Encümen toplantısı Kelkit Belediye Başkanlığı'nda gerçekleşti.

Kelkit Havzası Kalkınma Birliği Encümen toplantısı Kelkit Belediye Başkanlığı'nda gerçekleşti. Toplantıya Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Tokat Valisi ve Birlik Başkanı Numan Hatipoğlu, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Eşref Balki, Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, birlik yetkilileri katıldı.

Toplantıda Kelkit Havzası Entegre Rehabilitasyon Projesi ele alınırken, konunun uzmanlar tarafından sunum eşliğinde projenin detayları paylaşıldı. Toplantıda projenin kapsamlı ele alınması ve geniş katılım sağlanması amacıyla bir sonraki toplantının Eylül ayında yapılması kararlaştırıldı.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, toplantı sonrası yaptığı açıklamada birliğin çalışma alanı içerisinde doğal çevreyi, su kaynaklarını, orman varlığını korumak ve geliştirmek, hava, su ve toprak kirliliğini önlemek ve bunları oluşturan sebepleri ortadan kaldırmak olduğunu söyledi.

Kelkit Havzası Bölgesinde tüm sektörlerde sürdürülebilir kalkınmayı gerçekleştirecek her türlü projenin birliğin öncelikleri arasında yer aldığını kaydeden Yılmaz, “Bu yönde projeler yapmak, uygulamak, kültürel değerleri korumak, eko tarımı, turizmi geliştirmek, organik gıda üretimini desteklemek ve insan kaynaklarının eğitimine yönelik çalışmaları değerlendirdik.  İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.