Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Havzası Kalkınma Birliği Üyeleri Olağan Meclis Toplantısında Buluştu

Yaşam 07.05.2024 - 13:48, Güncelleme: 07.05.2024 - 18:34 3620 kez okundu.
 

Kelkit Havzası Kalkınma Birliği Üyeleri Olağan Meclis Toplantısında Buluştu

Kelkit Havzası Kalkınma Birliği olağan meclis toplantısı yapıldı.
Kelkit Havzası Kalkınma Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Başkanlığı ve ev sahipliğinde Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve birlik üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda açılış konuşması yapan Birlik Başkanı Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Bugün burada bir araya gelmemizin amacı, Kelkit Havzası Kalkınma Birliği'nin misyonunu ve vizyonunu daha da güçlendirmek ve bölgesel kalkınma hedeflerimizi birlikte gerçekleştirmektir. Birliğimizin 2003 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile kurulduğunu hatırlatarak, bölgesel iş birliğinin ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Misyonumuz, Kelkit Havzası'nda su kalitesi yönetimini sağlamak, çevre kirliliğini önlemek, ekolojik dengeyi korumak ve bölgesel alt yapı sorunlarına çözümler üretmek üzerine odaklanmaktadır. Bu doğrultuda, Birlik olarak sahip olduğumuz yetki, görev ve sorumluluklar çerçevesinde hareket etmekteyiz. Doğal kaynakları korumak, çevreyi temiz tutmak, ekonomik kalkınmayı desteklemek ve yerel yönetimler arasında iş birliğini güçlendirmek öncelikli amaçlarımızdandır. Yerel yönetimlerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmaların etkinliğini artırmak, bölgedeki sürdürülebilir kalkınma için stratejiler geliştirmek ve uygulamak amacındayız.'' Ünal Yılmaz 1. Başkan Vekili Ünal Yılmazın 1.Başkan tayin edildiği toplantıda şunları söyledi; ''Kelkit havzasında ekolojik dengeyi koruma ve bölgesel alt yapı sprunların çözümler üretme, bu çerçevede, sürdürülebilir kalkınma ilkelerini benimseyerek, bölgedeki yerleşim birimlerinin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlanması konularını ele aldık.İlçemiz için önem arz eden bu toplantıda 1. Başkan Vekili olarak bizleri layık gören değerli katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için ne gerekiyorsa yapacağız.''  
Kelkit Havzası Kalkınma Birliği olağan meclis toplantısı yapıldı.

Kelkit Havzası Kalkınma Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Başkanlığı ve ev sahipliğinde Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve birlik üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda açılış konuşması yapan Birlik Başkanı Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Bugün burada bir araya gelmemizin amacı, Kelkit Havzası Kalkınma Birliği'nin misyonunu ve vizyonunu daha da güçlendirmek ve bölgesel kalkınma hedeflerimizi birlikte gerçekleştirmektir.

Birliğimizin 2003 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile kurulduğunu hatırlatarak, bölgesel iş birliğinin ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Misyonumuz, Kelkit Havzası'nda su kalitesi yönetimini sağlamak, çevre kirliliğini önlemek, ekolojik dengeyi korumak ve bölgesel alt yapı sorunlarına çözümler üretmek üzerine odaklanmaktadır.

Bu doğrultuda, Birlik olarak sahip olduğumuz yetki, görev ve sorumluluklar çerçevesinde hareket etmekteyiz. Doğal kaynakları korumak, çevreyi temiz tutmak, ekonomik kalkınmayı desteklemek ve yerel yönetimler arasında iş birliğini güçlendirmek öncelikli amaçlarımızdandır. Yerel yönetimlerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmaların etkinliğini artırmak, bölgedeki sürdürülebilir kalkınma için stratejiler geliştirmek ve uygulamak amacındayız.''

Ünal Yılmaz 1. Başkan Vekili

Ünal Yılmazın 1.Başkan tayin edildiği toplantıda şunları söyledi;

'' Kelkit havzasında ekolojik dengeyi koruma ve bölgesel alt yapı sprunların çözümler üretme, bu çerçevede, sürdürülebilir kalkınma ilkelerini benimseyerek, bölgedeki yerleşim birimlerinin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlanması konularını ele aldık.İlçemiz için önem arz eden bu toplantıda 1. Başkan Vekili olarak bizleri layık gören değerli katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için ne gerekiyorsa yapacağız.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.