Kelkit Hürriyet Spor Yeni Sezon Formlarını Tanıttı

Spor 30.08.2024 - 10:47, Güncelleme: 30.08.2024 - 10:47 3210 kez okundu.
 

Kelkit Hürriyet Spor Yeni Sezon Formlarını Tanıttı

Kelkit Hürriyet Spor yeni sezon formalarını taraftarları ile paylaştı.
Kelkit Hürriyet Spor, yeni sezon formalarını taraftarlarına tanıttı. Kulübün yeni başkanı Ekrem Onuk'un göreve gelmesinin ardından çalışmalar hızla devam ediyor. Takıma yapılan yeni transferlerle birlikte, kulüp formalarını güncelledi ve bu gelişmeyi sosyal medya hesapları üzerinden taraftarlarıyla paylaştı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, formaların taraftarlar tarafından satın alınabilmesi için bir web sitesi kurulma aşamasında olduğu ve bu site üzerinden online alışveriş imkanı sunulacağı belirtildi. Ayrıca, ilçede bir store açılması için hazırlıklara başlandığı ifade edildi. Taraftarlara saygıyla duyurulan bu gelişmeler, takımın yeni sezona hazırlıkları kapsamında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Kelkit Hürriyet Spor yeni sezon formalarını taraftarları ile paylaştı.

Kelkit Hürriyet Spor, yeni sezon formalarını taraftarlarına tanıttı. Kulübün yeni başkanı Ekrem Onuk'un göreve gelmesinin ardından çalışmalar hızla devam ediyor. Takıma yapılan yeni transferlerle birlikte, kulüp formalarını güncelledi ve bu gelişmeyi sosyal medya hesapları üzerinden taraftarlarıyla paylaştı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, formaların taraftarlar tarafından satın alınabilmesi için bir web sitesi kurulma aşamasında olduğu ve bu site üzerinden online alışveriş imkanı sunulacağı belirtildi. Ayrıca, ilçede bir store açılması için hazırlıklara başlandığı ifade edildi. Taraftarlara saygıyla duyurulan bu gelişmeler, takımın yeni sezona hazırlıkları kapsamında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.