Kelkit Hürriyet Yeni Yetenek Avına Çıkıyor

Yaşam 23.07.2024 - 08:28, Güncelleme: 23.07.2024 - 08:32 3249+ kez okundu.
 

Kelkit Hürriyet Yeni Yetenek Avına Çıkıyor

Gümüşhane’nin TFF 3. Lig’de ki temsilcisi Kelkit Hürriyet Spor Kulübü, Ekrem Onuk başkanlığında yeni sezon için çalışmalara başlıyor.
Gümüşhane’nin TFF 3. Lig’de ki temsilcisi Kelkit Hürriyet Spor Kulübü, Ekrem Onuk başkanlığında yeni sezon için çalışmalara başlıyor. Bu kapsamda 25-26 Temmuz tarihleri arasında yeni yetenekler için seçmeler yapılacak. Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Tesislerinde 2000-2006 doğumlu sporcular arasından yapılacak seçmeler ile ilgili Kelkit Hürriyet Spor Kulübünden yapılan duyuruda, “Yeni yetenekleri keşfetmek ve takımımıza kazandırmak amacıyla futbolcu seçmeleri düzenlenecektir. Seçmeler, Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Tesisleri'nde gerçekleştirilecektir. 25-26 Temmuz’da saat 17.00’de gerçekleşecek olan seçmelere 2000 ve 2006 doğumlu sporcular katılabilecektir. Sporcu adaylarının, seçmelerde uygun spor kıyafetleri ve futbol ayakkabıları ile hazır bulunmaları gerekmektedir. Kendine güvenen ve yeteneklerini göstermek isteyen tüm sporcuları bekliyoruz. Detaylı bilgi ve sorularınız için:  Nedim Ocak;  0535 894 70 12” denildi. Geçtiğimiz hafta Başkan Ekrem Onuk tarafından yapılan açıklamada ise  “İlçemizin marka değeri olan Kelkitspor’a hizmet edecek olmanın heyecanını her gün dolu dolu yaşıyor, maddi ve manevi tüm yükü kaldırabilecek bir kulüp olmamız yolunda uzun zamandır Almanya’da çalışmalar gerçekleştiriyorum. Hayatımın her döneminde gururla temsil ettiğim Kelkit’imizi, artık el birliğiyle her yerde daha da özverili şekilde temsil etmek için kollarımızı sıvamış durumdayız. Yeni sezon ile ilgili geniş kapsamlı çalışmalarımızı ve projelerimizi çok yakında yapacak olduğumuz basın toplantısıyla sizlere aktaracağız” ifadeleri kullanılmıştı.
Gümüşhane’nin TFF 3. Lig’de ki temsilcisi Kelkit Hürriyet Spor Kulübü, Ekrem Onuk başkanlığında yeni sezon için çalışmalara başlıyor.

gümüşhane haberleri">Gümüşhane’nin TFF 3. Lig’de ki temsilcisi kelkit haberleri">Kelkit Hürriyet Spor Kulübü, Ekrem Onuk başkanlığında yeni sezon için çalışmalara başlıyor. Bu kapsamda 25-26 Temmuz tarihleri arasında yeni yetenekler için seçmeler yapılacak.

Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Tesislerinde 2000-2006 doğumlu sporcular arasından yapılacak seçmeler ile ilgili Kelkit Hürriyet Spor Kulübünden yapılan duyuruda, “Yeni yetenekleri keşfetmek ve takımımıza kazandırmak amacıyla futbolcu seçmeleri düzenlenecektir. Seçmeler, Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Tesisleri'nde gerçekleştirilecektir. 25-26 Temmuz’da saat 17.00’de gerçekleşecek olan seçmelere 2000 ve 2006 doğumlu sporcular katılabilecektir. Sporcu adaylarının, seçmelerde uygun spor kıyafetleri ve futbol ayakkabıları ile hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kendine güvenen ve yeteneklerini göstermek isteyen tüm sporcuları bekliyoruz. Detaylı bilgi ve sorularınız için:  Nedim Ocak;  0535 894 70 12” denildi.

Geçtiğimiz hafta Başkan Ekrem Onuk tarafından yapılan açıklamada ise  “İlçemizin marka değeri olan Kelkitspor’a hizmet edecek olmanın heyecanını her gün dolu dolu yaşıyor, maddi ve manevi tüm yükü kaldırabilecek bir kulüp olmamız yolunda uzun zamandır Almanya’da çalışmalar gerçekleştiriyorum.

Hayatımın her döneminde gururla temsil ettiğim Kelkit’imizi, artık el birliğiyle her yerde daha da özverili şekilde temsil etmek için kollarımızı sıvamış durumdayız. Yeni sezon ile ilgili geniş kapsamlı çalışmalarımızı ve projelerimizi çok yakında yapacak olduğumuz basın toplantısıyla sizlere aktaracağız” ifadeleri kullanılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.