Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Hürriyetspor Yeni Başkanı Ekrem Onuk Haber Kelkit'e Konuştu

Spor 26.06.2024 - 22:01, Güncelleme: 27.06.2024 - 10:20 5018 kez okundu.
 

Kelkit Hürriyetspor Yeni Başkanı Ekrem Onuk Haber Kelkit'e Konuştu

TFF 3. lig de mücadele eden Kelkit Hürriyetspor'un yeni başkanı Ekrem ONUK Haber Kelkit'e konuştu. Okuyunca "takım başkanını buldu" diyeceksiniz
Kısa bir süre başkanlık krizi yaşayan temsilcimiz Kelkit Hürriyetspor bugün yapılan olağanüstü genel kurulla yeni başkanına kavuştu. Sporun içinden gelen ve hayatı spor başarılarıyla dolu olan Ekrem ONUK kimdir sorusunu merak eden Kelkit kamuoyu için yeni başkan Ekrem ONUK'a ulaştık. Aslen Söğütlü Beldesi'nden olan başkan Ekrem ONUK, yeni bir soluk yeni bir heyecan katacak gibi gözüküyor.   Başkan Ekrem ONUK bize yaptığı acıklamasında şunları söyledi;   "1974 yılında Almanya'da doğdum ve 5 yaşında futbola başladım. Daha sonra Almanya Karlsruher SC takımından Trabzonspor takımına transfer oldum 1993 yılında. Ankaragücü, Zeytinburnuspor, Süper Lig takımından Yimpaş Yozgatspor, Adanaspor, Konyaspor, Elazığspor Erzurumspor da oynadım. Gümüşhanesporun takım kaptanlığını yaptım. 17 yıl profesyonel oynadım. 6 tane şampiyonluğum var PTT 1 ligde. Karagümrük'ün sportif direktörlüğünü yaptım. Almanya'da mannheim takımında sportif direktörlüğü yaptım. Kendi futbol okullarım ve bir projem var. Onuksports şirketi altında uluslararası U17 ve U19 turnuvaları düzenliyorum üst düzey takımlar için.  Onuksports'un uzantısı bir platform aradım kendi memleketimde. Gümüşhanespor ya da Kelkit Hürriyetspor olacaktı. Ben Kelkit Hürriyetspor'u seçtim Kelkit'li olarak.  Takıma başkan oldum. Şimdi genç bir ekip ile birlikte inşallah düzgün bir şekilde bu çevreyi tarayacağız ve köylere gideceğiz. Kelkit Şiran Erzincan giderek tarama yapacağız. Köylerde ki gençlerimizi, Almanya'dan yurtdışından bu projeden alacağımız genç gurbetçi çocukları getirip, burada, bu platformda 3. Ligde oynatacağız inşallah. Amacımız bu."   Yeni başkanın açıklamalarına bakılırsa takım doğru kişiye verilmiş gözüküyor. Profesyonel ve ne istediĝini bilen. Ve bu işin içinden gelen.   Heyecanla yeni sezonu bekliyoruz
TFF 3. lig de mücadele eden Kelkit Hürriyetspor'un yeni başkanı Ekrem ONUK Haber Kelkit'e konuştu. Okuyunca "takım başkanını buldu" diyeceksiniz

Kısa bir süre başkanlık krizi yaşayan temsilcimiz Kelkit Hürriyetspor bugün yapılan olağanüstü genel kurulla yeni başkanına kavuştu. Sporun içinden gelen ve hayatı spor başarılarıyla dolu olan Ekrem ONUK kimdir sorusunu merak eden Kelkit kamuoyu için yeni başkan Ekrem ONUK'a ulaştık.

Aslen Söğütlü Beldesi'nden olan başkan Ekrem ONUK, yeni bir soluk yeni bir heyecan katacak gibi gözüküyor.

 

Başkan Ekrem ONUK bize yaptığı acıklamasında şunları söyledi;

 

"1974 yılında Almanya'da doğdum ve 5 yaşında futbola başladım. Daha sonra Almanya Karlsruher SC takımından Trabzonspor takımına transfer oldum 1993 yılında. Ankaragücü, Zeytinburnuspor, Süper Lig takımından Yimpaş Yozgatspor, Adanaspor, Konyaspor, Elazığspor Erzurumspor da oynadım. Gümüşhanesporun takım kaptanlığını yaptım. 17 yıl profesyonel oynadım. 6 tane şampiyonluğum var PTT 1 ligde.

Karagümrük'ün sportif direktörlüğünü yaptım. Almanya'da mannheim takımında sportif direktörlüğü yaptım. Kendi futbol okullarım ve bir projem var. Onuksports şirketi altında uluslararası U17 ve U19 turnuvaları düzenliyorum üst düzey takımlar için.

 Onuksports'un uzantısı bir platform aradım kendi memleketimde. Gümüşhanespor ya da Kelkit Hürriyetspor olacaktı. Ben Kelkit Hürriyetspor'u seçtim Kelkit'li olarak. 

Takıma başkan oldum. Şimdi genç bir ekip ile birlikte inşallah düzgün bir şekilde bu çevreyi tarayacağız ve köylere gideceğiz. Kelkit Şiran Erzincan giderek tarama yapacağız.

Köylerde ki gençlerimizi, Almanya'dan yurtdışından bu projeden alacağımız genç gurbetçi çocukları getirip, burada, bu platformda 3. Ligde oynatacağız inşallah. Amacımız bu."

 

Yeni başkanın açıklamalarına bakılırsa takım doğru kişiye verilmiş gözüküyor. Profesyonel ve ne istediĝini bilen. Ve bu işin içinden gelen.

 

Heyecanla yeni sezonu bekliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.