Kelkit Kaymakamlığı Araçlarına Personel Takip Cihazı Takdırdı

Gündem 02.06.2024 - 14:24, Güncelleme: 02.06.2024 - 14:51 17135+ kez okundu.
 

Kelkit Kaymakamlığı Araçlarına Personel Takip Cihazı Takdırdı

Kelkit Kaymakamlığı kuruma ait araçlara, takip ve sevkiyatını daha iyi kontrol etmek için personel takip cihazı taktırdı.
Kelkit kaymakamı Kadir ALGIN, kaymakamlıkta yeni bir uygulama hayata geçirdi. Hem kaymakamlıkta ki personel, hemde sahadaki personel ve araçların takibini sağlamak için, personel takip cihazıyla personel ve araçlarını takip ediyor.   Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan bu uygulama, personel disiplini sağladığı gibi sahada çalışanların organizasyonunu kolaylaştıracak.  Özellikle iş makinelerinin ihtiyaca göre sevk ve idaresini tesis edip, bu konuda halk arasında oluşabilecek "iş makineleri ihtiyaca göre değil,keyfi organize ediliyor" şeklindeki şikayetlerin de önüne geçilmesi hedefleniyor.   Göreve geldiği ilk anda halkla daha iyi iletişim kurma çabası gözlenen Kaymakam Kadir ALGIN, ilk olarak kaymakamlığın sosyal medya hesabını aktifleştirmişti.  Kadir ALGIN kimdir?   İlçe Kaymakamımız Sayın Kadir ALGIN 1989 yılında Gümüldür / İZMİR’de doğdu.Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan ALGIN, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra Halkbank  A.Ş.’de görev almıştır.     İçişleri Bakanlığı’nın 105. Dönem kaymakamlık sınavını kazandıktan sonra kursu başarı ile tamamladıktan sonra ilk olarak Sivas-Gürün Kaymakamlığı ve Sivas-Hafik kaymakamlığı yapmıştır.   Sivas Vali Yardımcılığı, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinden sonra, Cumhurbaşkanlığının 2023/388 sayılı kararnamesi ile İlçemize atanan Sayın Kaymakamımız iyi derece İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.
Kelkit Kaymakamlığı kuruma ait araçlara, takip ve sevkiyatını daha iyi kontrol etmek için personel takip cihazı taktırdı.

Kelkit kaymakamı Kadir ALGIN, kaymakamlıkta yeni bir uygulama hayata geçirdi. Hem kaymakamlıkta ki personel, hemde sahadaki personel ve araçların takibini sağlamak için, personel takip cihazıyla personel ve araçlarını takip ediyor.

 

Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan bu uygulama, personel disiplini sağladığı gibi sahada çalışanların organizasyonunu kolaylaştıracak. 

Özellikle iş makinelerinin ihtiyaca göre sevk ve idaresini tesis edip, bu konuda halk arasında oluşabilecek " makineleri ihtiyaca göre değil,keyfi organize ediliyor" şeklindeki şikayetlerin de önüne geçilmesi hedefleniyor.

 

Göreve geldiği ilk anda halkla daha iyi iletişim kurma çabası gözlenen Kaymakam Kadir ALGIN, ilk olarak kaymakamlığın sosyal medya hesabını aktifleştirmişti. 

Kadir ALGIN kimdir?

 

İlçe Kaymakamımız Sayın Kadir ALGIN 1989 yılında Gümüldür / İZMİR’de doğdu.Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan ALGIN, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra Halkbank  A.Ş.’de görev almıştır.  

 

İçişleri Bakanlığı’nın 105. Dönem kaymakamlık sınavını kazandıktan sonra kursu başarı ile tamamladıktan sonra ilk olarak Sivas-Gürün Kaymakamlığı ve Sivas-Hafik kaymakamlığı yapmıştır.

 

Sivas Vali Yardımcılığı, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinden sonra, Cumhurbaşkanlığının 2023/388 sayılı kararnamesi ile İlçemize atanan Sayın Kaymakamımız iyi derece İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.