Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Şubat Ayında Yaz Sıcaklıkları Yaşıyor.10 Gün Sürecek

Yaşam 07.02.2024 - 12:28, Güncelleme: 07.02.2024 - 13:00 13119+ kez okundu.
 

Kelkit Şubat Ayında Yaz Sıcaklıkları Yaşıyor.10 Gün Sürecek

Kelkit beklenmedik şekilde şubat ayını sıcak geçiriyor.Nedeni ise Afrika'dan gelen sıcak hava dalgası.Bu sıcaklık tarımı etkileyebilir.
    Türkiye, pazartesi gününden itibaren Afrika üzerinden gelen ılık hava dalgasının etkisi altına girdi. Meteoroloji ile ilgili güncel verilere göre, bu hava dalgası, ülke genelinde 85 milyon kişiyi doğrudan etkileyecek. Beklenen bu sıcaklık artışı, kış mevsiminin ortasında dahi olsa, vatandaşlara adeta bahar havası yaşatacak. Afrika’dan Gelen Sıcak Hava Afrika kıtasından yurdumuzun üzerine esmeye başlayacak olan lodos rüzgarları, sıcaklıkları mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerine taşıyacak. Akdeniz bölgesinde ise sıcaklıkların 20-22 derecelere kadar yükselmesi bekleniyor. Bu sıcaklık değişimi, Şubat ayının ortasında kış mevsimini özlem duymamıza neden olabilir.
Kelkit beklenmedik şekilde şubat ayını sıcak geçiriyor.Nedeni ise Afrika'dan gelen sıcak hava dalgası.Bu sıcaklık tarımı etkileyebilir.

 

 

Türkiye, pazartesi gününden itibaren Afrika üzerinden gelen ılık hava dalgasının etkisi altına girdi. Meteoroloji ile ilgili güncel verilere göre, bu hava dalgası, ülke genelinde 85 milyon kişiyi doğrudan etkileyecek. Beklenen bu sıcaklık artışı, kış mevsiminin ortasında dahi olsa, vatandaşlara adeta bahar havası yaşatacak.

Afrika’dan Gelen Sıcak Hava

Afrika kıtasından yurdumuzun üzerine esmeye başlayacak olan lodos rüzgarları, sıcaklıkları mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerine taşıyacak. Akdeniz bölgesinde ise sıcaklıkların 20-22 derecelere kadar yükselmesi bekleniyor. Bu sıcaklık değişimi, Şubat ayının ortasında kış mevsimini özlem duymamıza neden olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.