Kelkit'te Operasyonla Bonzai Ele Geçirildi

Gündem 31.08.2024 - 20:26, Güncelleme: 31.08.2024 - 20:55 5367 kez okundu.
 

Kelkit'te Operasyonla Bonzai Ele Geçirildi

Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ekipleri, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik sürdürdükleri çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona daha imza attı.
İstanbul'dan Kelkit ilçesine gelen bir araçta yapılan detaylı kontroller sonucunda, E.B. isimli şahsın üzerinde ve araç içerisinde toplamda 64 gram esrar ve bonzai maddesi ele geçirildi. Operasyonun titizlikle yürütülen bir takip sürecinin ardından gerçekleştirildi. Polis ekipleri, şüpheli aracı durdurarak arama yaptı ve bu arama sonucunda uyuşturucu maddeler bulundu. Ele geçirilen esrar ve bonzai maddelerinin ticari amaçla taşındığı düşünülüyor. Yakalanan E.B. isimli şahıs, olay yerinde gözaltına alınarak emniyete götürüldü.Şahıs hakkında gerekli adli işlemin başlatıldığı öğrenildi. Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin uyuşturucu  ve suçlularla mücadelesi devam ediyor.  İlçe genelinde huzurun sağlanması ve gençlerin uyuşturucu bataklığına çekilmesinin önlenmesi amacıyla Vatandaşlarında bu mücadelede duyarlı olması ve şüpheli durumları vakit kaybetmeden emniyet güçlerine bildirmesi önem arz etmektedir.
Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ekipleri, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik sürdürdükleri çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona daha imza attı.

İstanbul'dan Kelkit ilçesine gelen bir araçta yapılan detaylı kontroller sonucunda, E.B. isimli şahsın üzerinde ve araç içerisinde toplamda 64 gram esrar ve bonzai maddesi ele geçirildi.

Operasyonun titizlikle yürütülen bir takip sürecinin ardından gerçekleştirildi. Polis ekipleri, şüpheli aracı durdurarak arama yaptı ve bu arama sonucunda uyuşturucu maddeler bulundu. Ele geçirilen esrar ve bonzai maddelerinin ticari amaçla taşındığı düşünülüyor.

Yakalanan E.B. isimli şahıs, olay yerinde gözaltına alınarak emniyete götürüldü.Şahıs hakkında gerekli adli işlemin başlatıldığı öğrenildi. Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin uyuşturucu  ve suçlularla mücadelesi devam ediyor. 

İlçe genelinde huzurun sağlanması ve gençlerin uyuşturucu bataklığına çekilmesinin önlenmesi amacıyla Vatandaşlarında bu mücadelede duyarlı olması ve şüpheli durumları vakit kaybetmeden emniyet güçlerine bildirmesi önem arz etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.