Kelkit'te Sıcak Hava Tehlikesi

Yaşam 13.06.2024 - 09:31, Güncelleme: 13.06.2024 - 10:50 6351+ kez okundu.
 

Kelkit'te Sıcak Hava Tehlikesi

Küresel ısınmayla birlikte son zamanlarda artan hava sıcaklıkları Kelkit'te hissedilmeye başladı.
Son zamanların en sıcak günlerini yaşadığımız şu günlerde artan hava sıcaklıkları beraberinde tehlike saçmaya başladı. Sağlıklı kişileri bile etkileyen sıcak çarpması, beyin kanaması, kalp krizi gibi birçok hastalığa neden olan aşırı sıcaklar, hipertansiyon, diyabet ve kalp hastaları için daha büyük risk oluşturmaktadır. Sıcaktan korunmak için öğlen saatlerinde gerekmedikçe güneşe maruz kalmamak gerekir.Ayrıca şapka takmak, el,yüz, ense ve kolları su ile serinletmek biraz olsun rahatlama yapacaktır. Sıcak havalarda susuzluk hissi olmasa bile her gün en az 2  2.5 litre sıvı tüketilmelidir.
Küresel ısınmayla birlikte son zamanlarda artan hava sıcaklıkları Kelkit'te hissedilmeye başladı.

Son zamanların en sıcak günlerini yaşadığımız şu günlerde artan hava sıcaklıkları beraberinde tehlike saçmaya başladı.

Sağlıklı kişileri bile etkileyen sıcak çarpması, beyin kanaması, kalp krizi gibi birçok hastalığa neden olan aşırı sıcaklar, hipertansiyon, diyabet ve kalp hastaları için daha büyük risk oluşturmaktadır.

Sıcaktan korunmak için öğlen saatlerinde gerekmedikçe güneşe maruz kalmamak gerekir.Ayrıca şapka takmak, el,yüz, ense ve kolları su ile serinletmek biraz olsun rahatlama yapacaktır.

Sıcak havalarda susuzluk hissi olmasa bile her gün en az 2  2.5 litre sıvı tüketilmelidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.