Kelkit'te Yürek Burkan Olay

Gündem 29.08.2024 - 14:32, Güncelleme: 29.08.2024 - 16:00 7286 kez okundu.
 

Kelkit'te Yürek Burkan Olay

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 3 yaşındaki E. A. T., dördüncü kattan düşerek ağır yaralandı.
Olay, Atatürk Mahallesi Kehribar Sokak'ta bulunan bir apartmanın dördüncü katında meydana geldi.  Henüz belirlenemeyen bir sebeple evin penceresinden düşen küçük çocuk, zemine düştü. Olayı fark eden ailesi, çocuğu Kelkit Devlet Hastanesi'ne götürdü.  Kelkit Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan E. A. T., Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 3 yaşındaki E. A. T., dördüncü kattan düşerek ağır yaralandı.

Olay, Atatürk Mahallesi Kehribar Sokak'ta bulunan bir apartmanın dördüncü katında meydana geldi. 
Henüz belirlenemeyen bir sebeple evin penceresinden düşen küçük çocuk, zemine düştü. Olayı fark eden ailesi, çocuğu Kelkit Devlet Hastanesi'ne götürdü. 

Kelkit Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan E. A. T., Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.