Keşiş Dağları'na Temmuz Ayında Kar Yağdı

Yaşam 03.07.2024 - 11:45, Güncelleme: 03.07.2024 - 13:24 4484+ kez okundu.
 

Keşiş Dağları'na Temmuz Ayında Kar Yağdı

Erzincan’da Temmuz ayında 3 bin 549 metre yüksekliğindeki Keşiş Dağları'nın zirvesi, yağan karla beyaza büründü.
Erzican’ın en yüksek noktası olan Keşiş Dağları, Temmuz ayında yağan karla bembeyaz oldu. Kentte aralıklı görülen yağmur, Keşiş Dağları'nın yüksek kesimlerinde kar yağışına dönüştü. Özellikle Üzümlü ilçesine bağlı Bayırbağ köyünden sabah saatlerinde beyaza bürünen zirve net olarak görüldü. Erzincan-Erzurum karayolunda seyir halinde olan araç sürücüleri, bu nadir görülen manzarayı izlemek için araçlarını yol kenarına park etti. Temmuz ayında beyaza bürünen zirve, bir süre sonra bulutlarla kaplanarak gizlendi. Havanın ısınmasıyla birlikte karın erimeye başladığı görüldü.
Erzincan’da Temmuz ayında 3 bin 549 metre yüksekliğindeki Keşiş Dağları'nın zirvesi, yağan karla beyaza büründü.

Erzican’ın en yüksek noktası olan Keşiş Dağları, Temmuz ayında yağan karla bembeyaz oldu. Kentte aralıklı görülen yağmur, Keşiş Dağları'nın yüksek kesimlerinde kar yağışına dönüştü.

Özellikle Üzümlü ilçesine bağlı Bayırbağ köyünden sabah saatlerinde beyaza bürünen zirve net olarak görüldü.

Erzincan-Erzurum karayolunda seyir halinde olan araç sürücüleri, bu nadir görülen manzarayı izlemek için araçlarını yol kenarına park etti.

Temmuz ayında beyaza bürünen zirve, bir süre sonra bulutlarla kaplanarak gizlendi. Havanın ısınmasıyla birlikte karın erimeye başladığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.