Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Köseli çiftçilere makine desteği

Gümüşhane 30.09.2023 - 09:44, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 17207+ kez okundu.
 

Köseli çiftçilere makine desteği

Gümüşhane’nin Köse ilçesindeki çiftçilerin kullanımı için DOKAP destekli taş toplama ve katı gübre dağıtma makinesi alındı.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Gümüşhane Ziraat Odası Başkanlığı ortaklığında hazırlanan ve Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından yüzde 70 hibeyle desteklenen 750.000,00 TL bütçeli “Gümüşhane Arazilerinin Rehabilitasyonu Projesi” kapsamında makineler teslim edildi.   Proje kapsamında temin edilen Katı Gübre Dağıtma Makinası ve Taş Toplama Makinası, Köse ilçesinde düzenlenen törenle Gümüşhane Ziraat Odası Başkanlığı adına Ziraat Odası Başkanı Adem Okur’a teslim edildi.   Programda Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç, kurumlarınca hazırlanan projelere sağladıkları desteklerden dolayı DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’e ve emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.  
Gümüşhane’nin Köse ilçesindeki çiftçilerin kullanımı için DOKAP destekli taş toplama ve katı gübre dağıtma makinesi alındı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Gümüşhane Ziraat Odası Başkanlığı ortaklığında hazırlanan ve Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından yüzde 70 hibeyle desteklenen 750.000,00 TL bütçeli “Gümüşhane Arazilerinin Rehabilitasyonu Projesi” kapsamında makineler teslim edildi.

 

Proje kapsamında temin edilen Katı Gübre Dağıtma Makinası ve Taş Toplama Makinası, Köse ilçesinde düzenlenen törenle Gümüşhane Ziraat Odası Başkanlığı adına Ziraat Odası Başkanı Adem Okur’a teslim edildi.

 

Programda Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç, kurumlarınca hazırlanan projelere sağladıkları desteklerden dolayı DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’e ve emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.