Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Küçük'ten Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 16.06.2024 - 12:04, Güncelleme: 16.06.2024 - 12:04 2946 kez okundu.
 

Küçük'ten Kurban Bayramı Mesajı

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
Küçük yayınladığı mesajında şunları söyledi;   "Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan aziz hemşehrilerimizin,büyük Türk milletinin, gönül ve kültür coğrafyalarımızda varlık mücadelesi veren değerli kardeşlerimizin, şehit ailelerimizin Kurban Bayramını yürekten kutluyor, Allah’tan tekrarını erdirmesini niyaz ediyorum.   Kurban ibadetimiz kabul, bayramımız mübarek olsun inşallah."  
MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Küçük yayınladığı mesajında şunları söyledi;

 

"Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan aziz hemşehrilerimizin,büyük Türk milletinin, gönül ve kültür coğrafyalarımızda varlık mücadelesi veren değerli kardeşlerimizin, şehit ailelerimizin Kurban Bayramını yürekten kutluyor, Allah’tan tekrarını erdirmesini niyaz ediyorum.

 

Kurban ibadetimiz kabul, bayramımız mübarek olsun inşallah."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.