Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kürtün'e Tarihinde İlk Kez Kadın Kaymakam Atandı

Yaşam 02.07.2024 - 08:20, Güncelleme: 02.07.2024 - 08:27 1704 kez okundu.
 

Kürtün'e Tarihinde İlk Kez Kadın Kaymakam Atandı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Kararnamesiyle Gümüşhane’de görev yapan bazı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar değişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre Gümüşhane Vali Yardımcısı Mehmet Faruk Saygın, Balıkesir Savaştepe Kaymakamlığına atanırken Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı ise Kilis Vali Yardımcısı olarak atandı. Kararnameyle Gümüşhane Vali Yardımcılığı görevine Kilis Vali Yardımcısı Dr. Serhat Doğan ile Bingöl Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç atanırken Kürtün Kaymakamlığına da Konya Hüyük kaymakamı Nur Yalçınkaya atandı. Kararnameyle Kürtün ilçesinde tarihinde ilk kez kadın kaymakam atandı.  
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Kararnamesiyle Gümüşhane’de görev yapan bazı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar değişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre Gümüşhane Vali Yardımcısı Mehmet Faruk Saygın, Balıkesir Savaştepe Kaymakamlığına atanırken Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı ise Kilis Vali Yardımcısı olarak atandı.

Kararnameyle Gümüşhane Vali Yardımcılığı görevine Kilis Vali Yardımcısı Dr. Serhat Doğan ile Bingöl Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç atanırken Kürtün Kaymakamlığına da Konya Hüyük kaymakamı Nur Yalçınkaya atandı. Kararnameyle Kürtün ilçesinde tarihinde ilk kez kadın kaymakam atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.