Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Maalesef 'Eren'i' Kaybettik!

Yaşam 07.06.2024 - 16:08, Güncelleme: 07.06.2024 - 17:15 10792 kez okundu.
 

Maalesef 'Eren'i' Kaybettik!

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrası Trabzon'da tedavi gören Eren ALAN(19), çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz günlerde Kılıçcı köyü güzergahındaki grup yolunun Dayısı köyü mevkiinde seyreden üzerinde E.ALAN ve E.AKAN'ın olduĝu motosiklet ile karşıdan gelen sürücü O.DEMİR ve eşi S. DEMİR'in olduğu otomobilin çarpışması sonucu kaza olmustu.4 kişi yaralanıp durumu ağır olan Eren Alan(19) Trabzon'a sevk edilmişti. Eren ALAN(19) Trabzon'da tedavi gördüğü hastanede maalesef çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi yarın (cumartesi)öğle namazına müteakip Kılıççı köyünde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.
Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrası Trabzon'da tedavi gören Eren ALAN(19), çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde Kılıçcı köyü güzergahındaki grup yolunun Dayısı köyü mevkiinde seyreden üzerinde E.ALAN ve E.AKAN'ın olduĝu motosiklet ile karşıdan gelen sürücü O.DEMİR ve eşi S. DEMİR'in olduğu otomobilin çarpışması sonucu kaza olmustu.4 kişi yaralanıp durumu ağır olan Eren Alan(19) Trabzon'a sevk edilmişti.

Eren ALAN(19) Trabzon'da tedavi gördüğü hastanede maalesef çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

Cenazesi yarın (cumartesi)öğle namazına müteakip Kılıççı köyünde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.